La Poiana Brașov a avut loc „cearta finală” în cuplul Silvestru – Diana Șoșoacă. „Da, de multe ori (n.r. l-a amenințat soția). Și nu doar pe mine, și pe fiica mea. Da, am probe”

Last Updated on aprilie 4, 2024 La Poiana Brașov a avut loc „cearta finală” în cuplul Silvestru – Diana Șoșoacă. „Da, de multe ori (n.r. l-a amenințat soția). Și nu doar pe mine, și pe fiica mea. Da, am probe” 1

Senatoarea a explicat, recent, că ar fi fost amenințată de partenerul de viață, motiv pentru care a cerut ajutorul autorităților. Pe de altă parte, Silvestru Șoșoacă a explicat, în emisiunea lui Mihai Gâdea, că relația ar fi intrat în declin încă de când se aflau la Poiana Brașov.

Silvestru Șoșoacă: „Da, de multe ori (n.r. l-a amenințat soția). Și nu doar pe mine, și pe fiica mea. Da, am probe. Probele cele mai bune sunt cele scrise. Tocmai asta e bizar, dubios, ciudat. (n.r. că în ultima perioadă nu a mai primit mesaje). Dar la parșiveniea Dianei e aproape normale. Eu de 4 săptămâni nu-mi mai scrie, nu o mai sun. Azi de împlinesc chiar 8 săptămâni de când eu de la Poiana Brașov am plecat spre Râmnicu Vâlcea, iar ea a plecat spre București”.

Conform declarațiilor sale, Silvestru Șoșoacă a precizat faptul că la Poiana Brașov ar fi avut „cearta finală” cu soția sa, Diana Șoșoacă. Totul pornise de la dansul soțului senatoarei cu o altă femeie.
Silvestru nu ar lua în considerare o eventuală împăcare cu Diana Șoșoacă
De altfel, Silvestru a mai precizat faptul că nu ar mai exista nicio șansă de împăcare între el și partenera sa. Divorțul a fost intentat în urmă cu două săptămâni și declarase că se „luptă doar pentru nume”.

Am băgat divorț acum aproape două săptămâni. Dacă o mai iubeam, e clar că… nici măcar una! (n.r. șansă de împăcare) Nu m-ar ataca în halul ăsta, dacă ar vrea (n.r. să se împace cu el)”, a zis Silvestru Șoșoacă, la Antena 3 CNN, conform Can Can.

Soțul Dianei Șoșoacă, Silvestru Șoșoacă, anunță că va fi „contracandidatul ei oriunde va candida”. „Pe femeia asta cineva trebuie să o bată, electoral vorbind, să ne înțelegem”, adaugă el.

Strict politic. Doar strict politic. Ea știe foarte, foarte bine că eu dacă ajung să candidez într-un alt partid, indiferent cum se numește ăsta, PSD, AUR, PNL, UDMR, ipotetic, eu voi lua o parte însemnată din electoratul S.O.S. cu mine.
Partea care e sătulă de decibeli, de crize, de isterii. (…) Am astfel de planuri. Se aștepta, probabil, să trec într-un alt partid până acum”, a declarat, miercuri seara, la Antena 3, Silvestru Șoșoacă.

Eu am încercat să-mi fac un partid, m-a blocat joia trecută, a reușit să mă blocheze. Nu știu dacă mai am acum timp pentru un alt partid, dar în toamnă lucrurile se vor rezolva, în favoarea mea sper. Voi fi contracandidatul ei oriunde va candida. Garantat, da. Pe femeia asta cineva trebuie să o bată, electoral vorbind, să ne înțelegem”, a continuat soțul senatoarei Șoșoacă, în emisiunea lui Mihai Gâdea, de la Antena 3, conform Gandul.

În urmă cu câteva zile, soțul senatoarei a precizat faptul că a înaintat actele de divorț. Totodată, în spațiul public au apărut informații potrivit cărora bărbatul și-a fi agresat fizic și emoțional familia. În acest sens, senatoarea Diana Șoșoacă a mers cu dovezile la poliție și a cerut un ordin de protecție provizoriu. S-a dispus și măsura montării unei brățări de urmărire. Mai multe detalii se regăsesc la acest link.

Este o bucurie pentru mine. Am căutat foarte mut echipa aceasta de avocați, pentru că este echipa care a învins-o pe Diana în fiecare proces pe care l-a avut, adică nu au pierdut niciodată în faţa ei. Vor câştiga şi de data asta. Doar pentru nume ne luptăm. Este numele meu, altceva nu avem ce să împărțim. Nu va fi un proces de partaj. Noi, ca şi familie, nu am evoluat deloc financiar de când a intrat în politică, ba din contră. Ea se cramponează de un nume şi nu înțeleg de ce”, a explicat Silvestru Șoșoacă, în urmă cu câteva zile.

Previous Story

(Video) Sclavie în Brașov. “Nu știe nici să citească, nu știe nici să scrie.” Băiatul de 14 ani, traumatizat după 4 ani de sclavie. Ce spune Mama băiatului

Next Story

De la Brașov la milionar în euro în Germania, după ce a renunțat la facultate. „Am avut mereu tendințe, să le zic, antreprenoriale”. Povestea brașoveanului care a cucerit Germania