Brașov. Milionarul Caius Covrig donează de ziua sa toate încasările de la evenimentul cu DJ Pascal Junior. „Am ales să fac o bucurie unei persoane care are, cu adevărat, nevoie”

Last Updated on aprilie 9, 2024 Caius Covrig

Milionarul Caius Covrig a invitat comunitatea să-i facă cel mai frumos cadou de ziua lui, aniversare pe care, anul acesta, a decis să o sărbătorească într-un mod totalmente atipic. Practic, Caius Covrig a decis să doneze toate încasările pe care le va obține pe 20 aprilie, la locația lui din Brașov, în timpul evenimentului pe care-l va susține DJ Pascal Junior.

Anul acesta, de ziua mea, m-am gândit să marchez momentul într-un mod diferit. Din tot sufletul, am ales să fac o bucurie unei persoane care are, cu adevărat, nevoie… Nevoia de a vedea lumina zilei. Alin este cu câțiva ani mai mare decât mine, iar povestea lui m-a impresionat și făcut să iau decizia de a-l ajută, pentru a-și îndeplini cea mai mare dorință a lui, din ultimii ani.
Acum 9 ani de zile, a fost diagnosticat cu Boala Lyme și, tot de atunci, este imobilizat la pat, suferință ce i-a luat bucuria de a putea ieși în aer liber, de a vedea ce se întâmplă dincolo de patul și pereții camerei lui.

Însă, pentru ca Alin să poată simți aerul de afară, am reușit să fac un prim pas, acela de a va avea o platformă, prin care să poată coborî din apartament și să se bucure, din nou, de lumina soarelui. Însă, pentru a continua, lansez, de această dată, o invitație pentru VOI, comunitatea mea, de a face echipă în a-l ajută pe Alin. Așadar, vă invit pe dată de 20 aprilie, la Kayus Lounge în Brașov, unde vom avea un eveniment, de ziua mea, 100% caritabil, alături de DJ Pascal Junior.

ABSOLUT TOATE ÎNCASĂRILE acestui eveniment VOR FI DONATE și se vor duce către acest tânăr. Împreună, pentru a face BINE! Împreună, pentru a-i readuce lui Alin zâmbetul pe buze!”, a declarat omul de afaceri, conform mytex.ro.

„Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”
Întors în România din Statele Unite, Caius Covrig nu s-a ferit să spună verde în faţă ce l-a surprins la ţara noastră. „De când m-am întors în România, am tot văzut astfel de lucruri: mașini mai scumpe decât apartamentul și oameni care stau în chirie. Din punctul meu de vedere, mașina nu trebuie să reprezinte mai mult de 10% din imobilul în care stai.

Muncesc extrem de mult pentru vârsta mea, nu cred că am ieșit de două ori în club în ultimii doi ani. Prefer să stau la 40 de ani cu 20 de hoteluri deschise. Sunt foarte mulți oameni atât de săraci, încât tot ce au sunt banii. Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”, a explicat Caius Covrig, la podcast-ul Fiță cu Adiță, conform Antena Sport.

Previous Story

(Foto) Destinație de vacanță pentru brașoveni. Lacul Binder se redeschide mai repede decât anul trecut. Primele zone, plaja și locul de joacă plutitor

Next Story

Foto Brașov. Curățenie de primăvară la Canionul 7 Scări și Tiroliana 7 Scări. Când vor fi deschise