Afaceristul brașovean Călin Donca l-a dat în judecată pe Dorian Popa pentru defăimare

Last Updated on aprilie 30, 2024 Afaceristul brașovean Călin Donca l-a dat în judecată pe Dorian Popa pentru defăimare 1

Afaceristul brașovean Călin Donca l-a dat în judecată pe Dorian Popa și consideră că acesta l-a defăimat în perioada în care era arestat. Călin Donca și Dorian Popa au fost parteneri de afaceri, la un moment dat, când vloggerul a investit în parcul cu panouri fotovoltaice ale presupusului antreprenor. Dorian Popa s-a dezis, rapid, de legătura cu Donca, după ce afaceristul a fost arestat. Călin Donca nu îl iartă pentru acele afirmații și a decis să-l dea în judecată.

Arestarea lui Călin Donca și toate acuzațiile care i s-au adus i-au pătat serios imaginea, iar milionarul din Brașov a recunoscut că inclusiv afacerea sa a avut serios de suferit. Mai mult decât atât, la această denigrare a controbuit și Dorian Popa, care a făcut mai multe declarații defăimătoare la adresa lui Călin Donca, conform Pro Tv.

Călin Donca precizează că Dorian Popa nu a investit nici un ban în afacerea cu panouri fotovoltaice, deci nu avea cu ce să-l păcălească, ba mai mult el a fost cel care l-a plătit pe artist să-i facă reclamă.
Cu ce l-am păcălit? Dorian, vă spun public, nu a băgat niciun leu în activitate, nu a investit. Se consideră păgubit, dar a luat bani de la mine, să facă reclamă unui proiect.

Am avut o relație bună, a fost alături de mine în proiect, la început. A venit la mine acasă, a mâncat, s-a jucat cu copiii, a fost cel mai bun prieten. Bineînțeles, când ești bine, nu e greu să-ți găsești prieteni ca Dorian. Dorian a fost cel mai Iuda dintre toti. Nnu doar că s-a dat la o parte, a dat cu pietre în mine, ca să nu mai fie asociat, a spus Călin Donca, conform România TV.

Eliberat acum câteva luni din închisoare și plasat în arest la domiciliu, după trei luni petrecute în spatele gratiilor, Călin Donca îl acuza pe Dorian Popa de defăimare.
Așa cum unii dintre voi știți, am trecut peste o verificare care s-a soldat cu arest. Pentru că sumele pe care noi le rulăm ca și companie sunt sume mari și, bineînțeles, peste anumite sume, și instituțiile care vin să te verifice nu mai sunt cele de zi cu zi, sunt cele care sunt suficient de mari.

În sensul oamenilor pe care cred unii că i-am prejudiciat, întrebarea este: „Unde sunt aici acești oameni, că sigur nu sunt pe aici?’. Dacă ar fi fost, ar fi apărut la televizor. Singurul om public care a apărut la televizor și s-a plâns a fost cunoscutul Dorian Popa. Și-a șters filmulețul de pe YouTube, eu când am ieșit să văd detaliile de pe YouTube nu mai erau’, spunea Călin Donca pe TikTok, acum trei luni.

Călin Donca: „Nu există nicio acuzație la adresa mea’
Călin Donca spunea în luna ianuarie a acestui an că Dorian Popa nu este o persoană asumată, susținând că vloggerul ar fi șters de pe internet declarațiile făcute la adresa lui.

„Eu în locul lui aș fi lăsat să vedem cu toții și în ziua de astăzi ce a avut de declarat împotriva mea, dar noroc că sunt persoane care au înregistrat, am văzut ce spuneau dragii mei prieteni. Am văzut mai multe persoane, influenceri, care vorbeau despre mine lucruri trăsnite.

Dacă aveți filmări în care sunt defăimat v-aș fi foarte recunoscător să-mi dați link unde vreți voi. Din câte am citit eu până la ora aceasta nu există nicio acuzație la adresa mea pentru partea de panouri fotovoltaice și, de asemenea, până la arestarea mea, nu a fost și nu a existat nicio plângere pentru proiectul Crypto’, a mai spus el.

Declarațiile lui Dorian Popa care l-au făcut pe Călin Donca să-l dea în judecată
Printr-un videoclip publicat pe canalul său de Youtube, Dorian Popa susținea că e posibil să fi fost „părtaș la o escrocherie’, după ce a investit 24.000 de euro într-unul dintre parcurile fotovoltaice ale milionarului Călin Donca.

Dorian Popa declara la un moment dat că vrea să-și recupereze banii investiți într-unul din parcurile fotovoltaice ale lui Călin Donca, după arestarea preventivă a milionarului brașovean. Vloggerul a postat, la scurt timp după arestarea lui Donca, un clip pe YouTube.

În momentul în care am relaționat atunci cu montajul panourilor pe casă mi s-a propus să investesc în ceea ce se dorea a fi un parc cu panouri fotovoltaice. Mare atenție, lucru care nu apare în niciuna dintre acuzațiile ce să vehiculează în presă. Nu se vizează acele parcuri fotovoltaice în care unii oameni, și eu, adică mai mulți investitori am băgat și noi un bănuț pe care l-am muncit. Prima mea investiție, am fost un om sărac care și a muncit fiecare bănuț, nu mă arunc. M-am limitat la cei 20 de kW exact cât am și pe casă dar pentru că am zis așa „mă dacă am 20 de kw pe casă și am o aplicație în telefon care mi arată cât îmi produc kilowați, a spus Dorian Popa pe contul său de Youtube, conform Viva.

Previous Story

Mitul caselor ieftine: Prețul unei case: 60.000 de euro, nu 2.000 de lei. Primarul din Gherdeal dezminte din nou informația

Next Story

Brașov. S-a redeschis  cea mai lungă tiroliană din țară. „Turiștii ar trebui să fie îmbrăcați adecvat pentru munte. Adică să aibă o gheată, o haină impermeabilă”