Aeroportul Brașov. Surse. Fly Lili deschide site-ul de rezervări pentru biletele de avion

Last Updated on aprilie 9, 2024 Aeroportul Brașov. Surse. Fly Lili deschide site-ul de rezervări pentru biletele de avion 1

Surse Biz Brașov susțin că Fly Lili va începe zborurile de la Brașov pe 15 iunie. Vor fi 3 destinații în Germania, 2 în Italia, și câte una spre Spania, Grecia și Turcia iar biletele pentru aceste zboruri vor fi puse la vânzare începând cu 15 aprilie, atunci când responsabili ai companiei românești Fly Lili vor fi prezenți la Brașov pentru a anunța evenimentul.

Fly Lili va efectua 3 curse pe zi de pe Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav, nu este foarte clar încă dacă și în week-end-uri, iar o aeronavă Airbus A319 va fi staționată permanent la Brașov. Aeronava poate să transporte, în funcție de configurație, între 124 și 156 de pasageri și are o limită de zbor de 6.900 de kilometri.

Un italian a întrebat de ce Dan Air nu mai operează de pe Aeroportul Brașov
Postarea a fost făcută pe contul de Facebook al companiei aviatice românești, scrie mytex.ro: „Dragă DAN AIR, sunt doar curios… firma ta a avut planuri si zboruri din Brașov în 2023. Există vreun motiv pentru care nu s-a dezvoltat un program din Brașov?… Nu a fost convenabil? Sau aeroportul a decis să nu coopereze?… Este o întrebare ciudată, dar îmi permit să o pun. Cu respect…”.

Imediat, o doamnă i-a dat respectivului răspunsul: „Din păcate, Aeroportul Brașov a început să lucreze cu un program ridicol 7.00-19.00, cu promisiunea că în perioada octombrie-noiembrie 2023 orele se prelungesc până la 23.00-0.00, ceea ce nu s-a întâmplat, pentru că «încă nu existau controlori de zbor»!!! (scuză mizerabilă). Deci, promisiunea nu a fost ținută și firma a plecat la Bacău, unde a fost bine primită de managerii aeroportului”.

Peste 10.000 de pasageri în luna martie pe Aeroportul Braşov
Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav contabilizează în martie 2024 mai mulţi pasageri şi mai mult trafic comparativ cu primele două luni ale anului, conform brasov.net.

10.092 de pasageri şi 143 de mişcări aeroportuare au fost în luna martie, faţă de 9.544 pasageri şi 142 de mişcări aeronave – în februarie, respectiv 8.249 pasageri şi 128 de mişcări aeronave – în ianuarie.

Previous Story

Foto Brașov. Curățenie de primăvară la Canionul 7 Scări și Tiroliana 7 Scări. Când vor fi deschise 

Next Story

Un elev de clasa a șaptea din Brașov a șantajat o profesoară că va face publice cu poze cu fiica sa în ipostaze intime. Ce dorea de la profesoară