Aeroportul Brașov. Adrian Veștea, despre zborurile FlyLili spre Milano, Barcelona

Last Updated on aprilie 15, 2024 Aeroportul Brașov. Adrian Veștea, despre zborurile FlyLili spre Milano, Barcelona 1

Fostul președinte al Consiliului Județean Brașov, Adrian Vește a transmis astăzi într-o postare pe pagina personală de socializare că zborurile spre Milano și Barcelona vor începe în luna iulie, în timp ce celelalte destinații vor avea zboruri începând cu 15 iunie:

Începând cu 15 iunie, compania aeriană FlyLili va începe să efectueze zboruri de pe Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav, conectând Județul Brașov – Inima României cu unele dintre cele mai importante orașe europene.
Destinații Disponibile:
Din iunie: München, Nürnberg, Stuttgart, Roma, Salonic, și Istanbul.
Din iulie: Milano și Barcelona.

Sunt planificate pentru sfârșitul anului destinații suplimentare spre Franța și Israel.
Frecvența zborurilor va fi de trei zboruri pe săptămână pentru fiecare destinație.
Aceste noi rute sunt gândite să răspundă cererii crescute de călătorii internaționale din și spre Brașov, oferind oportunități noi și acces facil la piețe majore și destinații turistice de top, a scris Veștea pe Facebook, conform Biz Brașov.

Fly Lili: Sunt discuții și cu Aeroportul Sibiu
Conducerea companiei sibiene precizează însă că aceste discuții sunt preliminarii, dar ele există și cu Aeroportul Sibiu.
Deocamdată sunt discuții de principiu, nu se cunosc rutele în acest moment, nu știm încă destinațiile, periodicitatea sau prețul biletelor, e mult prea devreme. Noi ne-am dori să zburăm din Sibiu, Brașov și București spre Germania, Italia, Franța și Spania, însă sunt încă foarte multe detalii de pus la punct. Trebuie sincronizate programele de zbor, trebuie analizate destinațiile, nu se poate vorbi în acest moment despre destinații punctuale sau de date certe”, a transmis conducerea Fly Lili, conform Turnul Sfatului.

Ideea companiei este ca pe următoarele rute să existe trei categorii de bilete, în funcție de confort și serviciile oferite. ”Vrem să oferim pentru fiecare ceva, la prețuri foarte decente. Nu vor fi diferențe foarte mari de preț între cele trei clase”, anunță compania.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Orarul zborurilor Fly Lili spre München, Nürnberg, Stuttgart, Roma, Salonic și Istanbul

Next Story

Un cartier din Brașov – cel mai accesibil din România la capitolul locuri de parcare