(Video) Un bărbat și-a luat caprele și a plecat cu trenul CFR. Dacă la început unora li s-a părut distractiv, odată cu trecerea timpului mirosul a devenit insuportabil. Au plătit sau nu caprele bilet?

Last Updated on martie 8, 2024 (Video) Un bărbat și-a luat caprele și a plecat cu trenul CFR. Dacă la început unora li s-a părut distractiv, odată cu trecerea timpului mirosul a devenit insuportabil. Au plătit sau nu caprele bilet? 1

Situație de râsul-plânsul, într-un tren care a plecat de la Deva către București. Mai multe capre au fost filmate în vagonul de călători, pe traseul de zece ore, scrie Antena 3

Dacă te-ai întrebat vreodată care sunt șansele să te întâlnești cu mai multe capre care călătoresc cu trenul, răspunsul tău se află în aceste imagini. Într-un vagon de tren care circula pe ruta Deva – București Nord, câteva căprițe au fost surpinse în timp ce se îndreptau spre Capitală, alături de alți pasageri.
La început, unora li s-a părut distractiv, dar pe parcurs, mirosul, care nu semăna deloc cu cel al zambilelor, a devenit insuportabil.
Proprietarul caprelor a călătorit până la București, iar pasagerii, timp de mai bine de 10 ore, au fost nevoiți să suporte animalele cu ei în vagon, scrie RTV.

Oamenii au fost revoltați de condițiile de călătorie și nu au înțeles de ce conductorul de tren a tolerat o asemenea situație. Ne rămân atâtea întrebări: Au plătit sau nu caprele bilet? Și unde se duceau, de fapt? Oare se duc la concertul lui Fuego de la Sala Palatului? Au fost mulțumite de condițiile oferite de CFR?

(Video) Un bărbat și-a luat caprele și a plecat cu trenul CFR. Dacă la început unora li s-a părut distractiv, odată cu trecerea timpului mirosul a devenit insuportabil. Au plătit sau nu caprele bilet? 2

Stirile Antena 3 DEVA: ·
‼️Dacă credeați că le-ați văzut pe toate priviți imaginile filmate de un călător într-un vagon de tren care circula pe ruta Deva București Nord.
‼️Câteva capre care călătoresc împreună cu pasagerii. Dacă la început unora li s-a părut distractiv, odată cu trecerea timpului mirosul a devenit insuportabil.
‼️Proprietarul caprelor a călătorit până la București iar pasagerii timp de mai bine de 10 ore au fost nevoiți să suporte animalele cu ei în vagon.
‼️Oamenii au fost revoltați de aceste condiții de călătorie și nu înțeleg de ce conductorul de tren a tolerat o asemenea situație”

‘Mi-am părăsit părinții’. Un băiat trăiește prin trenuri și cheltuie 9.000 de euro pe an / Povestea nomadului digital face furori pe internet
Un băiat trăiește prin trenuri și cheltuie 9.000 de euro pe an: “Mi-am părăsit părinții și acum asta e casa mea”. Lasse se autointitulează un nomad digital, iar povestea sa face furori pe rețelele de socializare, scrie stiripesurse.ro.

(Video) Un bărbat și-a luat caprele și a plecat cu trenul CFR. Dacă la început unora li s-a părut distractiv, odată cu trecerea timpului mirosul a devenit insuportabil. Au plătit sau nu caprele bilet? 3

La vârsta de 16 ani, a decis să plece de acasă și să trăiască în trenuri și, deocamdată, nu are de gând să se oprească. Este povestea lui Lasse Stolley, un adolescent german, acum în vârstă de 17 ani, care, de ceva vreme, își petrece zilele la clasa întâi datorită unui abonament feroviar anual nelimitat. Trece prin Europa admirând priveliști magnifice de la fereastra unui compartiment.

De când a început lunga sa călătorie, își împărtășește gândurile și imaginile pe blogul său “Life on the train”.
Tânărul cheltuiește peste 9.000 de euro pe an pentru a putea avea acest stil de viață.
Trăiesc în tren și mă autointitulez `nomad digital` de un an și jumătate”, a explicat el pentru The Mirror: “Noaptea dorm în trenul Intercity Express, iar în timpul zilei lucrez ca programator. Călătoresc și vizitez o mulțime de țări”.

„Mi-am părăsit părinții și casa din Schleswig-Holstein și am pornit în această mare aventură. Pot să fac tot ce am chef: dacă am chef să merg la mare, iau trenul spre nord dimineața sau iau trenul spre Alpi pentru o excursie. Nu am niciun loc în care să mă retrag. Casa mea este trenul”.

Previous Story

Brașov. S-a deschis „Târgul de flori”. „Avem florile de primăvară, cele mărunţele. Avem ghiocei, brânduşe, narcise, lalele” Ce prețuri au

Next Story

(Video) Locul unic din Brașov cu o înşiruire de cinci cascade, cea mai mare având o înălţime de zece metri