(Video) Imagini emoționante cu bunicuța care vinde flori cu căruciorul. La 80 de ani continuă să muncească

Last Updated on martie 27, 2024 (Video) Imagini emoționante cu bunicuța care vinde flori cu căruciorul. La 80 de ani continuă să muncească 1

Sunt imaginile care au impresionat întreaga țară! O bunicuță în vârstă de 80 de ani muncește din greu, în ciuda vârstei înaintate pe care o are! Ea vinde flori trecătorilor, iar un videoclip postat pe TikTok, în care apare bătrâna, a devenit extrem de popular printre internauții români!

Bătrâna din Craiova care muncește chiar și la 80 de ani este singură, iar pentru a mai uita de toate problemele din viața ei a ales să vândă flori, chiar dacă munca este extenuantă. Zeci de români au comentat la postarea de pe TikTok, impresionați de povestea de viață a bătrânei. „Dacă sunteți din Craiova nu ezitați să treceți pe la bunicuța cu flori.

Zilele trecute am intrat în vorbă cu dânsa, mi-a povestit fragmente din viața ei… este singură și ca să mai uite de suferință și probleme, chiar și la 80 de ani muncește din greu. O vedeți zilnic în această perioadă în zona centrului.
Luați câteva flori, ascultați-o măcar câteva minute și poate o să priviți viața cu alți ochi.

Avem așa de multe de învățat de la cei bătrâni… societatea tinde să-i înlăture, însă eu îi văd comori neprețuite. Numai privind-o îți dă deja o lecție de viață!”, scrie în postarea de pe TikTok, care a impresionat internauții din țara noastră, conform Click.

Internauții au lăsat o mulțime de urări de bine pentru bătrână, iar cei care sunt din Craiova, ori urmează să ajungă acolo în perioada următoare, au promis că vor cumpăra flori de la ea, dacă se vor întâlni pe stradă.

Mesajele de susținere și urările de bine au curs din partea celor care au fost impresionați de povestea bătrânei, iar cei din Craiova și-au promis să-i ofere sprijinul, achiziționând flori de la ea atunci când trec pe lângă locul unde își desfășoară activitatea, scrie Antena 3.

@alinadobree Ca răspuns pentru @Cristina Nicola Dacă sunteți din Craiova nu ezitați să treceți pe la bunicuța cu flori. Zilele trecute am intrat în vorbă cu dânsa, mi-a povestit fragmente din viața ei… este singură și ca să mai uite de suferință și probleme, chiar și la 80 de ani muncește din greu. O vedeți zilnic în această perioadă în zona centrului. Luați câteva fori, ascultați-o măcar câteva minute și poate o să priviți viața cu alți ochi. Avem așa de multe de învățat de la cei bătrâni… societatea tinde să-i înlăture, însă eu îi văd comori neprețuite. Numai privind-o îți dă deja o lecție de viață! #craiova #romania #batraniinostri #fypシ #viral #povestedeviata #romaniameafrumoasa🇷🇴 ♬ sunet original – Alina Dobre

Previous Story

(Video) Elena Cornea a crezut că este curtată de Brad Pitt: „Îmi trimitea inimi și sărutări, se juca foarte mult cu sentimentele și emoțiile mele. Mi-a spus că mă iubește”

Next Story

(Video) O femeie și-a aruncat pisica de la etajul 3, sătulă să mai aibă grijă de ea. „Am aruncat-o pe geam de la bucătărie”