(Video) Cum a ajuns rulota peste BMW? Accident spectaculos pe DN 73, între Braşov și Câmpulung Muscel

Last Updated on martie 4, 2024 (Video) Cum a ajuns rulota peste BMW? Accident spectaculos pe DN 73, între Braşov și Câmpulung Muscel 1

Duminică, un accident mai puțin obișnuit a avut loc un accident pe DN 73 în localitatea argeşeană Dragoslavele. Mai mult timp traficul între Braşov şi Piteşti a fost blocat, fiind deviat pe o rută ocolitoare.

Două persoane au avut nevoie de îngrijri medicale după ce au fost implicate într-un accident în localitatea Dragoslavele. Din primele informații, se pare că o rulotă a căzut pe autoturismul de lux după ce nu ar fi fost asigurată corect pe platformă, iar în urma evenimentului, șoferița, o tânără de 23 ani, și pasagerul BMW-ului au suferit un atac de panică.

Aceștia au fost preluați de un echipaj SMURD care le-a acordat primele îngrijri medicale. Din fericire, nu a fost nevoie de transportul la spital. La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 44 de ani, din Dragoslavele, care conducea un autoturism cu care tracta o semiremorca tip platformă, pe care transporta o rulotă, circulând pe DN 73, pe raza localității de domiciliu, din direcția Brasov spre Pitești, în curbă ușoară la stânga,
în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, semiremorca platformă s-a separat de autovehiculul trăgător, pătrunzând pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autovehicul care circula din sens opus, condus de o tânăra de 23 de ani, din Buzău.

În urma evenimentului rutier, pasagerul dreapta față, tânăr de 23 de ani, din Valea Mare Pravăț, a suferit leziuni. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc” potrivit IPJ Argeș, scrie ziarobiectiv.ro.

(Video) Cum a ajuns rulota peste BMW? Accident spectaculos pe DN 73, între Braşov și Câmpulung Muscel 2

@ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro ♬ Fire – Official Sound Studio

Jandarmii din Brașov care mergeau spre Sibiu au intervenit la un accident. „Mai mulți cetățeni au oferit o mână de ajutor”
Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Brașov care veneau spre Sibiu au intervenit la un accident rutier petrecut în Ghimbav, scrie Turnul Sfatului.

Jandarmii au intervenit pentru atenționarea participanților la trafic de pe sensul de mers și au scos bornele mașinilor pentru evitarea unui incendiu, acestea fiind avariate în zona motoarelor. Un echipaj de ambulanță care se afla întâmplător în zonă, aceasta se îndrepta către municipiul Brașov cu un pacient, a intervenit pentru acordarea primului ajutor victimelor, până la sosirea echipajelor SMURD.

(Video) Cum a ajuns rulota peste BMW? Accident spectaculos pe DN 73, între Braşov și Câmpulung Muscel 3

Jandarmii au eliberat o bandă de mers și au rămas la fața locului până la sosirea echipajului de poliție rutieră și a echipajelor SMURD.
La fața locului au fost mai mulți cetățeni care au dat dovadă de spirit civic, au oferit câte o mână de ajutor pentru eliberarea carosabilului, iar pentru acest gest îi felicităm și le mulțumim”, a detaliat plutonier Cojocaru Alexandra – purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă Brașov.

(Video) Cum a ajuns rulota peste BMW? Accident spectaculos pe DN 73, între Braşov și Câmpulung Muscel 4

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Brașov sunt cel mai adesea detașați la Sibiu pentru a-i sprijini pe colegii lor sibieni la meciurile desfășurate pe Stadionul Municipal.

Previous Story

Irina Mella Burlacu, plecată de la Braşov, acum devenită milionară. „Să ne plângem mai puţin şi să facem mai mult”

Next Story

(Foto) Brașov. Parcul „La Iepure” a rezistat o zi. Bonus. Șoferii au năvălit cu mașinile și au stricat pavajul