(Video) Accident Brașov. 4 persoane rănite după ce au intrat cu mașina în Primărie. Șoferul a distrus tot ce i-a ieșit în cale pe o distanță de aproape 100 de metri

Last Updated on martie 20, 2024 (Video) Accident Brașov. 4 persoane rănite după ce au intrat cu mașina în Primărie. Șoferul a distrus tot ce i-a ieșit în cale pe o distanță de aproape 100 de metri 1

Un tânăr care a pierdut controlul mașinii a reușit să doboare un stâlp și bănci, în Brașov. S-a oprit cu mașina în Primărie
Patru tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 23 de ani, din Brașov, au scăpat cu viață după ce au fost implicați într-un grav accident, marți noapte.

Șoferul mașinii a pierdut controlul volanului și a ajuns pe trotuar, unde a distrus tot ce i-a ieșit în cale pe o distanță de aproape 100 de metri.
Acesta ar fi avut viteză foarte mare deoarece a reușit să doboare un stâlp de iluminat, a rupt câteva bănci, apoi s-a oprit în clădirea primăriei, anunță Stirile Pro Tv.

Azi noapte, în jurul orei 01.00, am fost anuntati de producerea unui accident rutier pe str. Nicolae Iorga ( zona Primăriei Brasov) – un autoturism s-a răsturnat.
În urma accidentului au rezultat 4 victime cu vârste cuprinse între 19 si 23 de ani, conștiente.
La fata locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare, o autospecialaă cu apă si spumă, un echipaj SMURD si 3 ambulante SAJ.
S-a intervenit pentru acordarea asistentei medicale necesare victimelor si pentru asigurarea măsurilor p.s.i. la fata locului.

Cele 4 victime, de sex masculin, au fost transportate de către echipajele medicale la Spitalul Judetean Brasov pentru investigatii medicale suplimentare si îngrijiri de specialitate.
Acestea erau conștiente, politraumatizate“, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja, scrie mytex.ro.

Impact frontal între două autoturisme sub Pasajul Fartec
Un accident s-a petrecut luni în jurul orei 14.00 sub pasajul Fartec, pe breteaua care face legătura între strada Stadioanului și zona de urcare pe pasaj spre B-dul Griviței. Impactul între cele două autoturisme a fost unul frontal, iar martorii presupun că unul dintre cei doi șoferi s-a încadrat greșit și a circulat practic pe contrasens pe această bretea, scrie Biz Brasov.

La fața locului au intervenit paramedici SMURD, dar și un echipaj de descarcerare, iar polițiștii urmează să stabilească împrejurările exacte ale prodcuerii incidentului și cine este vinovat.

Previous Story

(Video) Radu Aryan, băieţelul de 2 ani dispărut, a povestit cum a supravieţuit în pădure, o noapte întreagă, la -5 grade. „Am văzut lupu. Mi-a fost frică. M-am ascuns”

Next Story

Brașov. A fost prins hoțul care a furat defibrilatorul din Piața Sfatului. „A fost sustras un defibrilator portabil, destinat utilizării publice în cazul persoanelor aflate în situații de risc”