(Video) 3 morți într-un accident înfiorător pe DN 1. Un camion a căzut de pe un pod pe calea ferată, după ce a lovit un autoturism

Last Updated on martie 8, 2024 (Video) 3 morți într-un accident înfiorător pe DN 1. Un camion a căzut de pe un pod pe calea ferată, după ce a lovit un autoturism 1

Trei persoane au murit în această după-amiază, după ce un autocamion care s-a ciocnit cu un autoturism a căzut de pe un viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, pe DN1, centura Avrigului, în judeţul Sibiu. Doi dintre bărbaţii morţi erau în autoturism, iar al treilea este şoferul camionului.

În urma accidentului au rezultat trei victime de sex masculin, din nefericire toate cele trei prezentând leziuni incompatibile cu viaţa”, precizează ISU Sibiu.
Polițiștii rutieri, polițiștii de la transporturi și echipele medicale sunt la fața locului pentru desfășurarea intervenției medicale și cercetarea împrejurărilor producerii accidentului. Din primele cercetări efectuate, se pare că în urma unei explozii la o roată, un autocamion a intrat în coliziune cu un autoturism, după care a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, incidentul fiind soldat cu trei victime, scrie Salut Fagaras.

Din primele cercetări efectuate, se pare că în urma unei explozii la o roată, un autocamion a intrat în coliziune cu un autoturism, după care a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, incidentul provocând trei victime”, a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, citat de Antena 3.

(Video) 3 morți într-un accident înfiorător pe DN 1. Un camion a căzut de pe un pod pe calea ferată, după ce a lovit un autoturism 2

Traficul feroviar a fost blocat după accident pe magistrala 200 Sibiu – Brașov.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar este temporar oprit, vineri seara, pe secția de circulație Brașov – Sibiu, între stațiile Porumbacu și Avrig, unde în jurul orei 16:00, urmare unui accident rutier produs pe pasajul suprateran de intrare în orașul Avrig, un camion a căzut în gabaritul căii ferate.

A scăpat teafăr dintr-o cascadorie pe Kogălniceanu
Un autoturism s-a răsturnat miercuri, 6 martie, în jurul orei 10.30, pe B-dul Mihail Kogălniceanu din Braşov. Accidentul, în care au fost implicate două maşini, s-a petrecut în zona Colegiului „Meşotă”, unde cu ani în urmă incidentele rutiere erau foarte frecvente. Unul dintre autoturisme s-a lovit de un stâlp şi s-a răsturnat pe zona de acces spre parcare, scrie bzb.ro.

La faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje al ISU şi Ambulanţei, iar circulaţia a fost restricţionată pe două dintre cele şase benzi de circulaţie.
(Video) 3 morți într-un accident înfiorător pe DN 1. Un camion a căzut de pe un pod pe calea ferată, după ce a lovit un autoturism 3
În urma accidentului un autoturism s-a răsturnat şi a rezultat o victima conştientă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj pentru descarcerare, un echipaj cu apă şi spumă şi o ambulanţă SAJ. S-a intervenit pentru acordarea asistenţei medicale şi pentru asigurarea măsurilor PSI la faţa locului. Victima a refuzat transportul la spital”, a precizat maior Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov.

Previous Story

(Video) Avans spectaculos la tunelurile “Daniela” și “Alina” de pe autostrada A1. Au fost forați peste 700 de metri

Next Story

Brașov. Tragedie în pregătire. Familiile care stau în casa prăbușită parțial, refuză să părăsească imobilul. Ce spun locatarii din casa care s-a prăbuşit. “Cand am ieșit afară erau în fața ușii și în toată curtea numai bolovani, cărămizi”