Un avion Wizz Air va survola Sibiul timp de 4 ore. „Operațiuni touch and go”

Last Updated on martie 28, 2024 Un avion Wizz Air va survola Sibiul timp de 4 ore. „Operațiuni touch and go” 1

O aeronavă a companiei Wizz Air va face în următoarele patru ore survolări de tip școală în jurul Sibiului, operațiuni „touch and go” la Aeroportul International Sibiu.

Vă informăm că în cursul zilei de astăzi, în intervalul orar 12:45 – 16:45, o aeronavă a companiei aeriene Wizz Air va efectua o serie de operațiuni touch and go la Aeroportul Internațional Sibiu”, se arată în informarea făcută de reprezentanții aeroportului Sibiu, scrie Turnul Sfatului.
Potrivit acestora, aceste operațiuni fac parte dintr-un program de zboruri de tip școală. Nu este prima dată când la Sibiu au loc astfel de zboruri.

Operațiunea „touch and go” se referă la o manevră de zbor a unui avion, constând din apropierea acestuia de pista de aterizare, atingerea pistei cu trenul de aterizare și după o scurta rulare fără ca avionul să se oprească, se decolează din nou astfel manevra de aterizare fiind întreruptă, scrie Sibiu 100%.

Toți piloții exersează această manevră pentru a o stăpâni bine în caz de condiții meteorologice extreme la aterizare, să poată lua din nou startul ca măsură de siguranță

Peste 20.000 de pasageri au trecut anul acesta prin porțile Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav
Cu doar o companie aeriană activă, spre două destinații europene, prin porțile Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav au trecut, în acest an, peste 20.000 de pasageri.

Potrivit reprezentanților obiectivului aeroportuar, ziua de luni a fost una dintre cele mai dinamice, cu 5 zboruri şi un total de 579 de pasageri.
Cei mai mulţi au fost călători ai curselor Londra – Braşov și retur, operate de Wizz Air, scrie Radio Romania Brasov FM.

De asemenea, o cursă privată de la Evreux (Franţa) a adus la Brașov 86 de persoane, iar în zborul de întoarcere spre Franța au urcat 32 de pasageri.
Tot ieri a aterizat de la Viena un avion privat cu 8 pasageri la bord.

Previous Story

NATO pregătește o surpriză la Aeroportul Brașov. Ce va face APOD pentru forțele aliate desfășurate la Cincu

Next Story

(Video) Gafă Brașov. Un consilier local și-a „invitat” colegii la WC. A uitat să închidă camera pe Zoom și s-a filmat făcându-și treaba la wc, în plină ședință