Tânărul din Brașov care i-a tăiat degetele cu maceta unui bărbat pentru a-i fura mașina a fost arestat preventiv. Ce spun polițiștii. „ A reuşit să pătrundă în autoturism, însă persoana vătămată l-a tras în exterior, ambele persoane cazând la sol”

Last Updated on martie 15, 2024 Tânărul din Brașov care i-a tăiat degetele cu maceta unui bărbat pentru a-i fura mașina a fost arestat preventiv. Ce spun polițiștii. „ A reuşit să pătrundă în autoturism, însă persoana vătămată l-a tras în exterior, ambele persoane cazând la sol” 1

Deși este minor, judecătorul a considerat că suspectul reprezintă un pericol public și trebuie să stea după gratii pe durata cercetărilor. Băiatul nu a colaborat cu anchetatorii și a refuzat să spună ce l-a determinat să recurgă la fapta sângeroasă.
Procurorii nu exclud posibilitatea ca individul să fi fost sub influența drogurilor când a încercat să fure mașina victimei care tocmai parcase, relatează Stirile Pro Tv.

Un minor de 17 ani a fost arestat, joi, fiind bănuit că ar fi autorul tâlhăriei petrecute înainte cu o zi, când un bărbat a fost atacat cu o macetă pentru că a refuzat să-i dea agresorului cheile autoturismului. „Persoana de sex masculin, în vârstă de 17 ani, a acostat o altă persoană de sex masculin imediat după ce şi-a parcat autoturismul în zona Răcădău – Spitalul Judeţean din municipiul Braşov. Pentru a obţine cheile autoturismului, minorul a ameninţat-o pe victimă cu maceta pe care o avea asupra sa şi a reuşit să pătrundă în autoturism, însă persoana vătămată l-a tras în exterior, ambele persoane cazând la sol.

În cadrul acestui conflict, persoanei vătămate i-au fost provocate leziuni prin tăiere asupra degetelor de la mâna stânga, precum şi asupra hainelor pe care le purta. Văzând că nu reuşeşte ceea ce şi-a propus, minorul a fugit de la faţa locului, fiind ulterior prins de către organele legii”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, scrie G4Media.

Reamintim că,  un tâlhar l-a tăiat la mână cu maceta pe proprietarul unei maşini, supărat că omul n-a vrut să-i dea de bună voie cheile autoturismului pe care şi-l dorea. A urmat o luptă între cei doi, la capătul căreia victima a reușit să se salveze, iar atacatorul să se facă nevăzut. Și-a pierdut însă telefonul, iar aceasta e una din probele prin care polițiștii speră să dea de urma tâlharului.

Martor: Vecinul a venit, a parcat, s-a dat jos din maşină şi s-a uitat să vadă să nu fi atins bordura. Şi în momentul acela a fost atacat. A venit şi a spus: “dă-mi cheile şi maşina”.
Totul s-a întâmplat puțin după ora 18.00, într-un cartier al municipiului Brașov. Victima, un bărbat de aproximativ 60 de ani, tocmai se întorsese de la serviciu.

Bărbatul a ajuns la spital cu răni grave la o mână
Claudiu Loghin, reporter Observator: Atacul a avut loc chiar aici, imediat ce victima a parcat în faţa blocului. A urmat o luptă la căpătul căreia maceta a rămas înfiptă în haina victimei, iar apoi atacatorul a reuşit să fugă.

Soţia bărbatului a fost cea care a sunat la 112.
Martor: Soţia l-a găsit când a coborât. Ea s-a uitat de sus şi l-a văzut sprijinit de maşină şi l-a întrebat: “îţi e rău?” Şi el a spus că “m-a atacat cineva”. L-a găsit sprijinit de porbagajul maşinii şi respectiva macetă era în zona abdomenului, înfiptă în geacă.
Martor: ​L-a tăiat la mână cu un fel de sabie, din ce am văzut eu, şi a încercat să îl înjunghie în abdomen.

A vrut să-l înjunghie în abdomen, dar maceta a rămas înfiptă în geacă
Bărbatul a ajuns la spital cu răni grave la o mână, dar este în afara oricărui pericol. Localnici din zonă sunt atât de speriaţi că le este frică să mai iasă din case. Bărbatul atacat urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale, dar este în afara oricărui pericol, spun medicii, conform Stirile Pro Tv.

Video la min 2:50

Previous Story

Brașov. Supermarket nou cu trei niveluri de prețuri. „Regula noastră de aur, „Biblia La Cocoş“, este că adaosul mediu e de aproximativ 9% peste preţul de achiziţie. Se poate construi o afacere şi cu aplicarea unui adaos mai mic”

Next Story

Profesor universitar din Braşov, susepndat din funcție pentru agresiune sexuală. Bărbatul de 55 de ani ar fi sărutat cu forța și atins în zone intime două studente