(Video) Șofer filmat din elicopter, apoi amendat de Poliție. A depășit în curbă, pe linie continuă, pe DN 6. Ce amendă a primit

Last Updated on martie 26, 2024 (Video) Șofer filmat din elicopter, apoi amendat de Poliție. A depășit în curbă, pe linie continuă, pe DN 6. Ce amendă a primit 1

Un șofer a fost amendat de polițiști după ce a fost filmat din elicopter încălcând regulile de circulație. Acesta a depășit în curbă, pe linie continuă, pe DN 6.

Pe timpul executării unei misiuni de survol, pe Drumul Național 6, împreună cu specialiștii Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne, polițiștii au depistat un bărbat, în timp ce conducea un autovehicul, în afara localității Vitănești, pe direcția către București, într-o curbă deosebit de periculoasă semnalizată corespunzător, iar, pe fondul lipsei de vizibilitate și neadaptării vitezei de circulație, a încălcat marcajul longitudinal continuu, care desparte sensurile de circulație și a pătruns pe sens opus,” scriu reprezentanții Poliției Române, scrie Turnul Sfatului.

Abaterea a fost înregistrată cu un dispozitiv tehnic certificat, montat pe un elicopter.
Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 495 de lei, la sol, de un echipaj al Serviciului Rutier Teleorman, care a fost informat de îndată, pentru a putea intercepta și opri vehiculul in condiții de siguranță.

Un șofer român de TIR a intrat cu viteză într-o coloană de 15 maşini. 19 persoane au fost rănite. „Am găsit o scenă groaznică“
Un şofer de TIR român, în vârstă de 35 de ani, a provocat un accident extrem de grav în Croaţia, la Novi Varoš, după ce a intrat cu viteză într-o coloană de 15 maşini, în apropierea punctului de trecere a frontierei Stara Gradiška. Au fost rănite 19 persoane, dintre care patru sunt în stare gravă, scrie Adevarul.

(Video) Șofer filmat din elicopter, apoi amendat de Poliție. A depășit în curbă, pe linie continuă, pe DN 6. Ce amendă a primit 2

Potrivit jurnaliştilor croaţi, accidentul s-a produs sâmbătă, în jurul orei 16.31, iar informaţii neoficiale spun că românul s-ar fi aflat sub influența drogurilor.
Ei spun că TIR-ul condus de şoferul român a fost văzut, mai întâi, cum a trecut în viteză, fără să oprescă, pe lângă staţia de taxare Okučani. Apoi şoferul a virat la stânga, îndreptându-se spre punctul de trecere a frontierei Stara Gradiška. A lovit o maşină, dar, din nou, nu s-a oprit şi, câţiva kilometri mai departe, pur şi simplu a măturat cu TIR-ul 15 maşini care aşteptau în coloană să treacă graniţa.

Au fost rănite 19 persoane, dintre care patru sunt în stare foarte gravă. Salvatorii ajunşi la faţa locului au descris o imagine de coşmar.
Ajunși la fața locului, am găsit o scenă groaznică, multe mașini distruse și oameni răniți. Toată lumea era în stare de șoc. Am început mai întâi cu salvarea copiilor, apoi a celor care au fost răniți mai grav și încarcerați în mașini”, a declarat Milan Vučković, şeful protecţiei civile.

Copiii dormeau în mașini, dezbrăcați, desculți. Crucea Roșie a asigurat cazare pe timpul nopții, așa că, din fericire, toată lumea a fost îngrijită”, a transmis și Slavica Konjević Pernar, directorul adjunct al spitalului Nova Gradiška.
Potrivit jurnaliștilor croați, toți răniții au fost transportați la spitalul din Novigrad.

Tot la spital a ajuns şi şoferul român, ocazie cu care a fost testat cu etilotestul şi cu drugtestul. Potrivit unor surse neoficiale pe care le citează jurnaliştii croaţi, el sar fi condus sub influenţa drogurilor. Duminică seară, românul a fost reţinut şi predat inspectorului de poliție din Slavonski Brod.

Luni, însoţit de poliţişti şi cu cătuşe la mâini, el a fost dus în fața judecătorului de la Tribunalul Județean din Slavonski Brod, care va decide cu privire la arestarea sau eliberarea sa.

Previous Story

(Video) “Am văzut o lovitură în aripă!” Mărturia terifiantă a unui pasager din avionul TAROM lovit de fulger

Next Story

(Video) Comuna din Brașov în care se găsesc nu mai puțin de 5 mii de vaci. „Aici nu e cum e la oraș, să fie aproape fermierii să ducă lapte la abonați”