Lidia Buble a plătit 150 de euro pe o pizza, într-o stațiune din Franța: „Zici că erai pe pârtie la Brașov. Au fost parcă mai mulți români ca niciodată”

Last Updated on martie 27, 2024 Lidia Buble

Invitată în podcastul „Cafea cu visuri”, Oana Andoni a abordat subiectul vacanțelor și a întrebat-o pe artista noastră despre destinațiile superbe pe care le-a văzut până acum și locurile unde și-ar mai dori să meargă. Lidia Buble Sri Lanka cap de listă și a precizat și că iarna adoră să meargă pe pârtia de schi din Courchevel. În schimb, pentru vară, vacanțele pe Coasta de Azur sunt ideale.

Vin… Au fost și câțiva români care s-au răsfățat, au venit pe lux și opulență. Anul acesta au fost parcă mai mulți români ca niciodată în Corchevel, mulți…Cumva zici că erai pe pârtie la Brașov…Știu că la un moment dat îmi comandasem o pizza, nu m-am uitat de preț și, la final, când a venit nota de plată…150 euro, ceea ce mi s-a părut extraordinar de mult”, a spus Lidia Buble la podcastul Oanei Andoni, conform Viva.

Nici o noapte de cazare la un hotel din Courchevel nu este deloc de ignorat. Artista a mărturisit că în hotelul în care a stat, o noapte de cazare costă 1.000 de euro. „Știu că sunt tot felul de apartamente care se pot închiria. Cel în care am stat noi, cred că era în jur de 1.000 de euro pe noapte. Dar sunt și locații cu prețuri mult mai accesibile”, a precizat Lidia Buble, conform unica.ro.

Lidia Buble adoră atmosfera din din Saint-Tropez, unde a ales să plece cu surorile ei. Cu toate acestea, susține că nu e pretențioasă neapărat și că știe să se bucure de peisaje și cultura locală în locurile în care merge, dar experiența de a merge cu iahtul merită într-adevăr încercată!
Cu elicopterul nu am mers până acum, cu iahtul în schimb, da, dar nu am pretenții, nu-s genul de om care, dacă nu mă duc cu iahtul sau elicopterul, nu mă simt la fel de bine, dar este o experiență într-adevăr!’, a mai povestit cântăreața privind experiențele sale din vacanțele luxoase.

Lidia Buble, confesiuni emoționante despre mama ei. Cele două nu s-au mai văzut de multă vreme: „Ultima dată i-am făcut surpriză”
Lidia Buble are o relație specială cu părinții ei și de fiecare dată când are ocazia vorbește cu emoție despre familia ei numeroasă. Recent, artista a făcut câteva mărturisiri despre mama ei, pe care n-a mai văzut-o de ceva vreme, scrie elle.ro.
Lidia Buble le-a povestit urmăritorilor de pe social media că ea și mama ei nu s-au mai văzut de câteva luni. Artista a spus că îi este extrem de dor de ea și este nerăbdătoare să o revadă. Cântăreața și-a amintit de un moment în care a surprins-o pe mama ei cu o vizită.

Cel mai important lucru pe care l-am realizat stând aici la fereastră, că aici eu meditez și realizez foarte multe lucruri… cel mai important de astăzi și din toate zilele mele, am realizat că mi-e foarte dor de mama mea. Mi-e atât de dor de ea, n-am mai văzut-o. Sunt niște luni de când n-am mai văzut-o. Știu că ultima dată i-am făcut surpriză, nu se aștepta deloc să mă duc acasă și le-am pus pe surorile mele să o sune și să îi spună că a primit un colet, să coboare. Nu a coborât ea șmechera, l-a trimis pe tati, deci n-am putut să fac surpriza așa cum mi-am propus eu, dar după aceea tati a intrat cu mine în barcă și nu i-a zis nimic. S-a prefăcut că a luat un colet și a luat un colet, dar unul ceva mai mare, de 1,65 și l-a livrat. Atât de tare s-a bucurat.”

Acum ceva timp, Lidia Buble a dezvăluit că nu le-a spus părinților ei de la început că s-a lansat în muzică. Cântăreața provine dintr-o familie numeroasă pe care o apreciază și prețuiește foarte mult. Artista are șase frați, patru surori și 30 de nepoți. Deși are o legătură strânsă cu părinții săi, a recunoscut că inițial i-a fost rușine să le dezvăluie activitatea sa de artistă.

Mă susțin și-mi dau sfaturi în orice situație m-aș afla. La început le-a fost foarte greu, pentru că eu n-am avut curajul să le spun că am intrat în industria muzicală”, a declarat Lidia Buble la Fresh by Unica.

Chiar dacă Lidia Buble nu le-a spus părinților săi despre activitatea sa, un vecin le-a dezvăluit că fiica lor cântă. Tatăl artistei, care este pastor, i-a spus fiicei sale că nu ar trebui să se ascundă. Deși nu au fost inițial foarte încântați de alegerea ei, aceștia și-au arătat în cele din urmă sprijinul.

Măi, Lidia, tati, dar e posibil să nu ne spui? Să aflăm din vecini…”. Au fost un pic necăjiți că nu i-am anunțat, dar n-am avut curaj și nu am îndrăznit pentru că și pentru mine era ceva ireal. Văzând că fac cu foarte multă dragoste acest lucru și că nu fac altceva decât să bucur sufletele oamenilor (n.red. – părinții) or ajuns să mă susțină. A fost șocul mare la început. Începuseră să curgă telefoanele din presă și nu erau obișnuiți cu treaba asta”, a mai spus artista pentru sursa menționată.

Cântăreața a mai precizat că părinții ei nu mai acordă atenție informațiilor care apar despre ea pe Internet.
„În principal asta îi interesează. Ei știu varianta adevărată. Ei au fost foarte echilibrați. Mereu se roagă pentru mine. (…) Dacă nu-i aveam pe ei, nu știu dacă aș mai fi fost atât de puternică. Verdictul din partea familiei, cel puțin pentru mine, este cel mai important”, a mai povestit Lidia Buble.

Previous Story

A lăsat Brașovul pentru Dominicană pentru că vrea să câștige competiția și să-i cumpere fiului ei o locuință. „Aveam aproape 17 ani când l-am născut pe fiul meu. Eram un copil cu copil. Am trecut prin toate instanțele morale, începând de la profesori, colegi, cunoscuți”

Next Story

S-a trezit cu o datorie de 800.000 euro, după ce și-a pierdut buletinul în urmă cu 20 de ani