Ce pedeapsă a primit un bărbat care a distrus cu furca mașina unui petrecăreț, disperat că muzica era prea tare. A distrus luneta, capota și plafonul mașinii

Last Updated on martie 18, 2024 Ce pedeapsă a primit un bărbat care a distrus cu furca mașina unui petrecăreț, disperat că muzica era prea tare. A distrus luneta, capota și plafonul mașinii 1

Un bărbat din a fost condamnat la plata unei amenzi penale după ce a distrus cu furca o mașină, disperat de muzica dată prea tare la petrecerea unui vecin. Totul s-a întâmplat în iulie 2019, când o familie a organizat o petrecere cât se poate de zgomotoasă. La un moment dat, vecinul inculpat la venit la poarta petrecăreților, disperat de volumul insuportabil de mare al muzicii, iar în fața lui s-a prezentat un participant la chef, care în cele din urmă l-a pus la pământ pe reclamant.

Un ieșean care în urmă cu patru ani a distrus cu furca o mașină, exasperat de muzica dată prea tare la petrecerea unui vecin, a fost condamnat definitiv la plata unei amenzi penale de 7.500 lei, scrie Ziarul de Iași.

Bărbatul s-a întors acasă și s-a întors cu o furcă, hotărât să rezolve definitiv problema. Nu i-a mai stat nimeni în cale și a distrus cu furca gardul casei, apoi luneta, capota și plafonul unei mașini Chevrolet din curte, aparținând unuia dintre petrecăreți, timp în care îi înjura și amenința pe toți. După ce a terminat, a plecat liniștit înapoi acasă.

Pedeapsa inițială, doar amendă penală de 1.500 lei
Bărbatul a fost trimis în judecată pentru distrugere și amenințare, dar Judecătoria Pașcani a respins ultima acuzație și l-a condamnat pe inculpat la o amendă penală de 1.500 lei, plus plata daunelor provocate, respectiv 12.000 lei prin distrugerea mașinii și încă 500 de euro pentru gardul gospodăriei.

Judecătorii au ținut cont și de faptul că bărbatul nu avea antecedente penale și se afla la prima astfel de abatere legală.
S-a făcut recurs, iar Curtea de Apel Iași a păstrat pedeapsa cu amenda penală, dar pe care a majorat-o semnificativ, până la 7.500 de lei, care poate fi plătită eșalonat, pe parcursul a doi ani, conform Stirile Pro Tv.

Tânărul de 21 de ani care a vandalizat 16 maşini în Bucureşti, prins de poliţişti. Pagubele se ridică la zeci de mii de lei
Poliţiştii l-au prins pe individul care a vandalizat 16 maşini în Bucureşti, la începutul săptămânii.
Este un tânăr de 21 de ani, care, într-o singură noapte, a provocat pagube de zeci de mii de lei, când a spart geamurile tuturor maşinilor parcate pe o stradă din Sectorul 6.

Suspectul a fost identificat după vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere montate în zonă. A fost reţinut şi este cercetat pentru distrugere şi furt calificat, scrie Observator Tv.

Previous Story

Autostrada dintre Braşov şi Comarnic va avea taxă de trecere. „Autostrada ar putea fi gata în 2030, undeva pe acolo”

Next Story

În teste la Braşov: „priza la stâlp” pentru mașinile electrice. Gratuit 6 luni