Brașoveanul Sorin Gonțea și Daiana Anghel au câștigat Power Couple. Câți bani au primit. „Tot ce am trăit acolo va rămâne aventura vieții noastre și experiența care ne-a demonstrat că putem și atunci când credem că nu mai putem”

Last Updated on martie 14, 2024 Brașoveanul Sorin Gonțea și Daiana Anghel au câștigat Power Couple. Câți bani au primit. „Tot ce am trăit acolo va rămâne aventura vieții noastre și experiența care ne-a demonstrat că putem și atunci când credem că nu mai putem” 1

Brașoveanul Sorin Gonțea și Daiana Anghel au câștigat finala Power Couple, iar premiul constă și într-o sumă destul de mari de bani, pe lângă trofeu. Cei doi au intrat în finală alături de alte două cupluri.
În finala emisiunii Power Couple, la Antena 1, au ajuns trei dintre cele patru perechi. Acestea au avut parte de o probă de rezistență foarte dificilă.

Cuplurile au traversat un val de căldură, ploi torențiale, dar și vânturi reci și ninsori. Astfel, aceștia s-au confruntat împreună cu anumite greutăți, așa cum se întâmplă și într-o relație.
Anamaria și Tudor Ionescu au renunțat, urmați de Oana Matache și Radu Siffredi. În cele din urmă, câștigătorii au fost Daiana Anghel și Sorin Gonțea.
Cei doi au câștigat marele trofeu, precum și premiul în valoare de 50.000 de euro, scrie Fanatik. Daiana Anghel, beauty consultant cunoscut în mediul online, a spus că ea și soțul ei au acceptat provocarea de a participa la competiție conștienți de părțile bune, dar și mai puțin bune din relația lor.

Marți, telespectatorii au urmărit trei dintre perechi evoluând în cea mai lungă probă din concurs – epuizanta semifinală de pe insula malteză Comino. Cuplurile au avut de asamblat o plută în formă de inimă, vâslind împotriva curenților foarte puternici din Laguna Albastră pentru a lua de sub apă piesele puzzle-ului care i-a așteptat la final.

După ce au strâns toate piesele, proba a continuat pe uscat. Concurenții au traversat insula Comino dintr-un capăt în altul, întâlnind pe drum perechile eliminate din competiție, care i-au așteptat cu câte o întrebare din istoricul concursului. La final, concurenții au avut de rezolvat puzzle-ul în formă de inimă pentru care au strâns piesele la începutul cursei.
După clasamentul Semifinalei, încă un cuplu a părăsit competiția: Eliza și Cosmin Natanticu

Iar finala a adus o probă de rezistență încărcată de dramatism: concurenții au trecut prin valuri de căldură, ploi torențiale, vânturi reci și ninsori, ducând împreună greutățile, întocmai cum se întâmplă pe drumul vieții unui cuplu.

La finalul probei, Daiana Anghel și soțul ei, chef Sorin Gonțea au fost desemnați marii câștigători ai primului sezon Power Couple. Aceștia au luptat din greu alături de Anamaria și Tudor Ionescu și Oana Matache și Radu Siffredi, pentru a deveni primul Power Couple.

Surpriza este cu atât mai mare cu cât acest cuplu a fost eliminat inițial din competiție, însă a fost readus de ceilalți concurenți rămași în casă. În momentul în care au fost nevoiți să voteze o pereche care să reintre în concurs, cuplurile au ales ca Daiana și Sorin să se întoarcă, motivând că sunt la fel de obosiți ca ei, fiind proaspăt eliminați, scrie Antena 3.

Daiana Anghel a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce s-au anunțat câștigătorii. Daiana Anghel a mulțumit producției pentru tot ce s-a întâmplat, dar și că emisiunea va rămâne experiența vieții lor. Au demonstrat cât sunt de curajoși și, împreună, formează un cuplu de minune.
Ultimul testimonial, ultimele cadre, ultima oară când am mai purtat lavalierele @powercouple_antena1. Dar tot ce am trăit acolo va rămâne aventura vieții noastre și experiența care ne-a demonstrat că putem și atunci când credem că nu mai putem. Mulțumim din nou întregii echipe, lui Dani și tuturor care au făcut o muncă excepțională în post producție, pentru ca timp de 6 săptămâni să trăiți de acasă emoțiile noastre, luptele cu propriile noastre limite și bucuria”, a fost mesajul postat de Daiana Anghel pe rețelele de socializare, conform spynews.ro.

Daiana Anghel, declarații după ce a aflat că ca și soțul au câștigat
Momentul în care au aflat că ei sunt marii câștigători ai primului sezon Power Couple a fost unul emoționant. Daiana Anghel și Sorin Gonțea au făcut față cu brio tuturor probelor dificile pe care le-au avut în competiție și au obținut trofeul. Vedeta a mărturisit că atât ea, cât și partenerul ei de viață și-au depășit condiția și toate fricile. Deși epuizarea era la cote maxime, amândoi erau dispuși să mai continue să lupte.

„Acest trofeu reprezintă forţa și puterea noastră, echilibrul și faptul că nu renunţăm. Niciuna dintre probe nu a fost ușoară, bazată pe noroc sau neșansă. Acest trofeu ȋnseamnă si depășirea tuturor fricilor și panicilor mele. Mai aveam puterea să ducem niște stage-uri, dacă mai erau. Experienţa Power Couple și câștigarea acestui trofeu se adaugă la lucrurile importante pe care le-am realizat ȋn viaţă”, a declarat Daiana Anghel.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea sunt împreună de aproape un deceniu. S-au căsătorit însă în urmă cu patru ani. În 2020, cei doi au trecut printr-o mare încercare, când soţul Daianei Anghel a suferit un infarct. Chef Sorin Gonțea s-a născut în Brașov, are 48 de ani şi este un bucătar cunoscut în toată România și a făcut numeroase meniuri pentru restaurante atât din Capitală, cât și din alte orașe.

Previous Story

Brașov. Poliția l-a prins pe individul care a atacat cu o macetă un bărbat între blocuri pentru a-i fura mașina.  „Revenim cu informații și precizăm că, în baza activităților specifice de investigații, pe care polițiștii le-au desfășurat imediat după primirea sesizării, persoana bănuită a fost identificată”

Next Story

Foto Brașov. Lanț uman pe DN 13, pentru salvarea victimei unui accident! „Mașina era căzută în apele crescute ale râului Fișer”