Brașov. Târg de Paște în Piața Sfatului. „Acces la produse autentice, artă meșteșugărească, obiecte „handmade”, bijuterii, precum și o varietate de produse alimentare tradiționale”

Last Updated on martie 22, 2024 Brașov. Târg de Paște în Piața Sfatului. „Acces la produse autentice, artă meșteșugărească, obiecte „handmade”, bijuterii, precum și o varietate de produse alimentare tradiționale” 1

Cu ocazia sărbătorilor pascale, ortodoxe, Serviciul Public Administrare Piețe anunță organizarea Târgului de Paște în Piața Sfatului, din data de 27 Aprilie până în 12 Mai 2024.

Această inițiativă vine în întâmpinarea dorinței locuitorilor și a vizitatorilor orașului de a avea acces la produse autentice, artă
meșteșugărească, obiecte „handmade”, bijuterii, precum și o varietate de produse alimentare tradiționale.
Invităm meșteșugarii, producătorii și artizanii să se alăture Târgului de Paște! Perioada de înscriere este deschisă din 21 martie până pe 1 aprilie 2024, ora 15:50. Aceasta este o oportunitate excelentă de a vă expune și vinde produsele, de a vă întâlni cu clienții față în față și de a face parte dintr-o comunitate de creatori și producători români autentici. Așteptăm cu nerăbdare participarea dumneavoastră!” au transmis reprezentanții Serviciului Public Administrare Piețe, conform Transilvania 365.

„Tezaure Brașovene” la Centrul Cultural Reduta
Evenimentul „Tezaure Brașovene”, ce recunoaște contribuțiile cetățenilor care s-au implicat în viața social culturală a județului Brașov, va avea loc sâmbătă, la ora 14.00.
De astăzi și până pe 29 martie, la Centrul Cultural Reduta se desfășoară o serie de evenimente dedicate tuturor categoriilor de vârstă, de la ateliere la concerte și spectacole de dans, scrie Radio Romania Brasov.

Vineri de la ora 18, are loc spectacolul de dansuri organizat cu ocazia Zilei Naționale a Greciei, iar sâmbătă de la ora 14, sunteți așteptați la evenimentul „Tezaure Brașovene”, eveniment ce recunoaște contribuțiile cetățenilor care s-au implicat în viața social culturală a județului Brașov. Va avea loc un recital al formației Plaiuri Transilvane, dansuri tradiționale cu Ansamblul folcloric POIENIȚA precum și alte interpretări muzicale și dansuri germane.

Previous Story

Se va schia în condiții excelente, în weekend, în Poiana Brașov. „A nins din nou în Poiana Brașov. Avem peste 10 centimetri de zăpadă proaspătă”

Next Story

(Video) Brașovul construiește o bijuterie de Sală Polivalentă. Cum arată acum cea mai mare sală polivalentă din România