Accident Brașov. 6 persoane rănite, între care trei copii. Impact frontal între un TIR și un autoturism

Last Updated on martie 25, 2024 Accident Brașov. 6 persoane rănite, între care trei copii. Impact frontal între un TIR și un autoturism 1

Un autoturism și un TIR s-au ciocnit frontal duminică seară, în jurul orei 18:00, pe DN 13, la intrare în Pădurea Bogății, în județul Brașov. În urma impactului, șase persoane au fost rănite, între care trei copii, trei victime fiind inconștiente, scrie Gandul.

La fața locului s-au deplasat doua autospeciale de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă, 3 echipaje SMURD, 2 ambulante SAJ și elicopterul SMURD.
În urma accidentului au rezultat 6 victime, dintre care 3 copii. Dintre cele 6 victime, 2 adulți sunt inconștienți.
„Toate cele 6 victime vor fi transportate la spital pentru investigatii medicale suplimentare si ingrijiri de specialitate. Trei dintre victime
sunt inconstiente si au fost intubate.

Vorbim de 3 victime de sex masculin în vârstă de 16 ani, 18 ani, respectiv 50 de ani. Dintre cele 6 victime, doua au fost transportate la Spitalul de Pediatrie Brasov (persoane de sex masculin în vârstă de 7 ani și 16 ani), iar celelalte 4 victime au fost transportate la Spitalul Judetean Brasov”, au precizat reprezentanții ISU Brașov, conform Biz Brasov.

Accident Brașov. 6 persoane rănite, între care trei copii. Impact frontal între un TIR și un autoturism 2

Imagini de la accidentul de pe DN1 în care au fost implicate 19 persoane
Un accident rutier în care au fost implicate 19 persoane, dintre care 11 erau minori, s-a produs duminică după-amiază pe DN1, la Băicoi, pe sensul de mers spre Brașov, scrie Observatorul de Prahova.

Potrivit informațiilor transmise de IPJ Prahova, din primele verificări a reieșit faptul că un bărbat de 52 de ani, în timp ce conducea un autoturism ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un alt bărbat de 53 de ani, iar acesta, ulterior a fost proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat de 36 de ani.

Cauza producerii accidentului a fost neasiguare la schimbarea direcției de mers.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Dintre ocupanți, 11 sunt minori, au fost evaluați și nu prezintă probleme medicale.
O singură persoană prezintă un traumatism toracic, o femeie în vârstă de 52 de ani, care a fost transportată la Spitalul de Urgență Ploiești de către ambulanță.

Accident înfiorător în Caransebeş. Un bărbat de 38 de ani a murit, după ce trei maşini s-au făcut praf pe şoseaua de centură a oraşului
Trei maşini s-au ciocnit pe şoseaua de centură a oraşului. În urma impactului devastator, un bărbat de 38 de ani şi-a pierdut viaţa, iar alte şase persoane au ajuns la spital. De vină e o șoferiță de 46 de ani din Craiova care a făcut o depășire pe linie continuă fără să se asigure. A scăpat teafără, iar poliţiştii au testat-o pentru consum de droguri şi alcool. Rezultatul a fost negativ.

Accident Brașov. 6 persoane rănite, între care trei copii. Impact frontal între un TIR și un autoturism 3 Accident Brașov. 6 persoane rănite, între care trei copii. Impact frontal între un TIR și un autoturism 4 Accident Brașov. 6 persoane rănite, între care trei copii. Impact frontal între un TIR și un autoturism 5 Accident Brașov. 6 persoane rănite, între care trei copii. Impact frontal între un TIR și un autoturism 6

În urma evenimentului au rezultat 7 victime, astfel: în primul autoturism: 3 victime, dintre care 1 încarcerată (șoferul), conștiente și cooperante; în cel de-al doilea autoturism 4 victime, dintre care 3 încarcerate, 2 conștiente și 1 inconștientă (șoferul). Din nefericire, în ciuda eforturilor echipajelor, victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 38 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul declarând decesul acestuia.

Celelalte 6 persoane, după ce au fost extrase și evaluate medical la fața locului, au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.
În cel de al treilea autoturism se aflau 5 persoane, dintre care 2 minori, care nu au necesitat îngrijiri medicale.

Previous Story

Altă toaletare. Formă dreptunghiulară pentru copacii de pe domeniul public

Next Story

Junii Brașovului își deschid sărbătorile. De Buna Vestire, Junii Braşovului ies cu surla pe Coasta Prundului