Video Brașov. Alt șofer rătăcit în sensurile giratorii. A intrat invers în sensul giratoriu de la „Gemenii”

Last Updated on martie 21, 2024 Video Brașov. Alt șofer rătăcit în sensurile giratorii. A intrat invers în sensul giratoriu de la „Gemenii” 1

Un alt șofer s-a rătăcit în sensurile giratorii din Brașov. În filmare se poate vedea cum un șofer a intrat pe contrasens în sensul giratoriu dublu din intersecția “Gemenii” din Brașov.

Șoferul, care conducea un Chevrolet, a mers în direcția greșită în sensul giratoriu și și-a dat seama de greșeala făcută abia când a ajuns față în față cu o altă mașină. Cei din mașina respectivă au filmat întreaga scenă, care a fost apoi postată pe rețelele de socializare, anunță Brasov.net.

Realizând greșeala făcută, șoferul a început să dea cu spatele în sensul giratoriu, moment care a fost, de asemenea, surprins în filmare.
Clipul a atras atenția utilizatorilor de pe TikTok, unde a devenit rapid viral, stârnind numeroase comentarii și reacții.
Printre comentariile apărute imediat după postarea clipului se numără: „Cred că la şcoală nu le arată sensurile”, „Când a făcut el şcoala nici maşini nu exitau”, sau cel mai întâlnit „E venit din Anglia”.

@anaelena2513 O zi normală în Brașov 🥴 #brasov🇷🇴 ♬ Cine Stie Sa Conduce – Flaviu de la Cluj

La Sibiu a mai murit un biciclist într-un sens giratoriu
În ciuda unor investiții demne de toată lauda în piste de biciclete precum cea de pe malul Cibinului ori cea de pe porțiunea reabilitată a Căii Dumbrăvii, Sibiul rămâne un oraș periculos pentru bicicliști. Zilele trecute unul dintre aceștia a fost omorât în sensul giratoriu de la intrarea în Sibiu dinspre Mediaș.

Anul trecut, în vară, un alt biciclist a „scăpat” cu traumatisme la coloană, șold și mână după ce a fost lovit, tot într-un sens giratoriu, de un șofer care a și fugit, scrie Turnul Sfatului.
În primăvară, la fel, un alt biciclist a scăpat doar cu traumatisme la un picior, după ce a fost luat pe capotă în giratoriul de la Ramada. Acum mai bine de doi ani, un astfel de accident a fost și filmat într-un giratoriu din oraș.

Iar în giratoriul de pe Calea Dumbrăvii cu Mihai Viteazul, un alt biciclist a fost omorât în urmă cu nouă ani, tot de un șofer aflat la volanul unui camion, precum și în accidentul mortal de azi.
Lista accidentelor în care bicicliștii sunt loviți de mașini în sensurile giratorii este, însă, mult mai lungă și, din păcate, va rămâne mult timp deschisă.

Polițiștii sibieni de la Biroul Rutier au intervenit la un accident produs în sensul giratoriu de pe Calea Șurii Mari, din zona Hornbach. O autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Jina a lovit un biciclist, din Sibiu în vârstă de 63 de ani. Acesta a fost transportat la spital, în stare gravă. Din nefericire, bărbarul a decedat la spital, scrie Tribuna.

Reprezentanții SCJU au transmis că ”Din păcate, pacientul în vârstă de 63 de ani, adus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu în urma unui accident rutier produs în sensul giratoriu de pe Calea Șurii Mari, zona Hornbach, a decedat. Acesta a ajuns la UPU Sibiu în stare gravă, în stop cardio-respirator. Medicii au continuat manevrele de resuscitare începute de echipajul de pe ambulanță, însă din păcate bărbatul nu a mai răspuns manevrelor, fiind ulterior declarat decesul”.

”Din primele cercetări efectuate de către polițiștii rutieri a rezultat că șoferul autoutilitarei nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la dreapta acroșând biciclistul care circula pe partea dreaptă a părții carosabile, în același sens, spre Șura Mare. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis marți reprezentanții IPJ Sibiu.

Previous Story

O femeie s-a trezit că o familie cu 6 copii i-au ocupat apartamentul, iar poliţiştii nu îi pot da afară: „Mi-au schimbat ială, tot, mi-au decupat ușa”

Next Story

Supermarketurile, închise în weekend! Vor rămâne deschise doar magazinele mici cu prețuri mari – Proiect