7.000 de euro despăgubiri. Brașoveanul care a atacat-o pe Laurette  a fost condamnat la închisoare. „Orice femeie, în orice situație, dacă este victima unei agresiuni fizice, violență sau alte loviri de orice fel, sfatul meu este să apeleze la organele de poliție și justiție”

Last Updated on martie 13, 2024 7.000 de euro despăgubiri. Brașoveanul care a atacat-o pe Laurette  a fost condamnat la închisoare. „Orice femeie, în orice situație, dacă este victima unei agresiuni fizice, violență sau alte loviri de orice fel, sfatul meu este să apeleze la organele de poliție și justiție” 1

Brașoveanul care a atacat-o pe Laurette în camera de hotel a fost condamnat la închisoare și are de plătit despăgubiri. Curtea de Apel București l-a condamnat pe Marian Tătic la 2 ani și 6 luni de închisoare, găsindu-l vinovat de lovire sau alte violențe și lipsire de libertate. De asemenea, el este obligat să-i plătească 7.000 de euro cu titlu de daune morale, scrie mytex.ro. Judecătoria Sectorului 3 stabilise o pedeapsă mai mare și suma de 13.000 de euro ca despăgubiri morale, dar Curtea de Apel București a admis apelul declarat de inculpat. Decizia este definitivă. După eliberare, bărbatul va avea interzis să apropie de Laurette la o distanţă mai mică de 150 de m pe o durată de 5 ani.

Laurette Attindehou a fost în centrul unui scandal monstru în 2021, atunci când a acceptat să se întâlnească cu Marian Tătic, la un hotel din Centrul Vechi din București. Omul de afaceri îi făcea curte lui Laurette, iar aceasta, după o despărțire de Magaye Gueye (fotbalistul cu care este și azi împreună), a decis să încerce să înceapă o nouă poveste de dragoste cu el.

Ulterior, Laurette a mers la Poliție și l-a acuzat pe Marian Tătic că a sechestrat-o și a agresat-o în camera de hotel. Laurette a pus la dispoziția anchetatorilor și imagini din timpul conflictului fizic cu agresorul, care a luat-o de păr și a târât-o pe podea, lovind-o cu bestialitate.

Judecătorii au decis, zilele trecute, că Marian Tătic va executa o pedeapsă de doar 2 ani și șase luni de închisoare. A fost scăzută și suma pe care agresorul va trebui să o achite victimei sale și care se ridică la 7.000 de euro, daune morale. De asemenea, agresorul trebuie să stea la o distanță mai mare de 150 de metri de victima sa, după ieșirea din închisoare.

Orice persoană care comite astfel de fapte, în orice condiții, va fi pedepsit. Cu atât mai mult în cazul meu, s-a văzut că tot ceea ce a spus inculpatul și a fost preluat de către presă, a fost o mare minciună. Inculpatul a crezut că poate să scape dacă mă denigrează pe mine. Orice femeie, în orice situație, dacă este victima unei agresiuni fizice, violență sau alte loviri de orice fel, sfatul meu este să apeleze la organele de poliție și justiție’, a declarat Laurette pentru Click!

Agresorul lui Laurette, Marian Tătic, este deja după gratii
Potrivit deciziei luate de judecători, inculpatul a fost condamnat pentru fapte de violență deosebit de grave, dar și pentru privarea de libertate a lui Laurette. Marian Tătic a fost condamnat într-o primă instanță în primăvara anului trecut, dar a făcut apel. Acum, judecătorii au dat sentința definitivă, iar avocatul lui Laurette a confirmat că bărbatul este deja încarcerat.

Marian Tătic a primit doi ani și șase luni de închisoare cu executare. Va trebui deasemenea să îi achite clientei mele suma de 7000 de euro, în loc de 13.000 de euro așa cum i se dăduse primul termen.

Este deja încarcerat. Prima instanță îi dăduse trei ani și opt luni de închisoare cu executare, și a fost obligat de instanță să îi plătească clientei mele suma de 13.000 de euro daune morale. A făcut apel, iar acum a primit doi ani și șase luni de închisoare cu executare”, a declarat Vlad Hosu, avocatul lui Laurette pentru CANCAN.RO.

Previous Story

(Video) Șoferiță rănită, 5 mașini avariate, după ce a intrat pe roșu în intersecție. Impactul puternic a proiectat una din mașini în alte trei autoturisme care așteptau la semafor

Next Story

Dezamăgire în Covasna. „Noi am avut încredere foarte mare în aeroportul de la Braşov, dar în primul an am constatat că foarte puţini turişti au venit pe cale aeriană”