(Video) Un medic beat și drogat, prins în timp ce tăia cu maceta cablul de internet al unei cafenele. ”De asemenea, au fost distruse mai multe bunuri, printre care şi obiecte electronice”

Last Updated on februarie 12, 2024 (Video) Un medic beat și drogat, prins în timp ce tăia cu maceta cablul de internet al unei cafenele. ”De asemenea, au fost distruse mai multe bunuri, printre care şi obiecte electronice” 1

Un medic neurolog, aflat sub influența alcoolului combinat cu medicamente din categoria benzodiazepinelor este cercetat, după ce a a tăiat cu o macetă de 55 de cm cablul de internet şi un senzor de iluminat şi dat foc într-o încăpere. Bărbatul a încercat să fugă iar poliţiştii l-au somat cu pistolul ca să îl oprească. În final, doctorul a fost pus la pământ şi încătuşat.

Medicul are 33 de ani și este medic specialist neurolog în cadrul Centrului de Diagnostic și Tratament Dorobanți, București. El a intrat de două ori în cafeneaua Zato, unde a produs mai multe pagube. El a fost surprins pe camerele de supraveghere, au precizat surse pentru Știrile ProTV.
Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, iar la fața locului s-au deplasat echipajele de ordine publică din cadrul Secției 1 Poliție, ocazie cu care au surprins in flagrant autorul, care la vederea polițiștilor a încercat să scape, fugind pe străduțele adiacente.

Ancheta a arătat că acelaşi bărbat, în 16 decembrie, prin forţarea uşii de acces, bărbatul ar fi pătruns în incinta aceleiaşi cafenele, moment în care ar fi incendiat camera de depozitare, fiind provocate distrugeri la nivelul pereţilor.
De asemenea, au fost distruse mai multe bunuri, printre care şi obiecte electronice, prejudiciul fiind de aproximativ 7.000 de lei. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, faţă de acesta fiind dispusă ulterior măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile”, a mai transmis Poliţia Capitalei, conform Observator Tv.

Surse din anchetă au precizat că bărbatul este medic specialist neurolog în cadrul Centrului de Diagnostic şi Tratament Dorobanţi, iar faptele le-ar fi comis pe fondul consumului de alcool combinat cu medicamente din categoria benzodiazepinelor.

Chirurgul Cristian Paleru de la Institutul “Marius Nasta”, primul medic român care a recunoscut că şi-a făcut averea din şpăgi, a fost condamnat
Chirurgul Cristian Paleru a fost condamnat, astăzi, la trei ani de închisoare cu suspendare, după ce a semnat un acord de recunoaştere cu procurorii, acord ce a fost validat de instanţă.

Admite acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti cu inculpatul Paleru Cristian, în dosarul penal nr. 5642/P/2023. (…) Condamnă pe inculpatul Paleru Cristian la pedeapsa de 3 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită (…) (32 de acte materiale).

Interzice inculpatului, ca pedeapsă complementară, exercitarea dreptului de a exercita profesia în executarea căreia a săvârşit fapta, respectiv cea de medic în sistemul public de sănătate de pe teritoriul României pe o perioadă de 2 ani şi 6 luni de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare. (…) Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pe un termen de supraveghere de 3 ani”, se arată în decizia de condamnare a chirurgului Cristian Paleru, conform Antena 3.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, medicul a fost de acord şi cu confiscarea extinsă a averii, astfel că anchetatorii i-au confiscat suma de 709.944 lei. Arestat în luna septembrie 2023, alături şi de alţi colegi, medicul Cristian Paleru a încheiat acordul cu procurorii după o lună petrecută în arestul Poliţiei. El a recunoscut 32 de şpăgi pe care le-a primit de la pacienţi sau familiile pacienţilor şi a fost de acord şi cu confiscarea extinsă a averii.

Previous Story

Actorul brașovean Jean Paler, pensie infimă. „M-au uitat toți. Parcă nici nu exist. Am făcut infarctul pe stradă, am căzut în cap! Cea mai mare durere e singurătatea!”

Next Story

(Video) Roți de SUV tăiate în cartierul politicienilor. ,,Ești furios, dar nu o lua personal. Nu este despre tine, este despre mașina ta”