(Video) Accident Brașov. O mașină și un buldoexcavator au luat foc pe Calea București. Ce spun pompierii

Last Updated on februarie 16, 2024 (Video) Accident Brașov. O mașină și un buldoexcavator au luat foc pe Calea București. Ce spun pompierii 1

Azi noapte, în jurul orei 2.30, pompierii brașoveni au fost solicitati sa intervenă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, pe Calea București, în municipiul Brasov, în urma producerii unui accident rutier între un autoturism si un buldoexcavator, scrie Biz Brasov.

Azi-noapte, în jurul orei 2.30 am fost solicitati sa intervenim pt stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism în municipiul Brasov, în urma producerii unui accident rutier dintre un autoturism si un buldoexcavator. La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere si un echipaj SMURD. S-a intervenit pentru stingerea incendiului și din fericire nu s-au înregistrat victime în urma producerii acestui eveniment.

Autoturismul a ars în totalitate, iar buldoexcavatorul a fost afectat de flăcari în proportie de 50%”, transmit cei de la ISU Brașov, conform mytex.ro.

Doi tineri şi-au pierdut viaţa într-un impact cumplit între un BMW şi o Dacia Logan, lângă Bucureşti. Celălalt şofer de 60 de ani a fost rănit
Doi tineri şi-au pierdut viaţa după un impact cumplit între un BMW şi o Dacia Logan, lângă Bucureşti. Un alt şofer de 60 de ani a fost rănit

(Video) Accident Brașov. O mașină și un buldoexcavator au luat foc pe Calea București. Ce spun pompierii 2

La data de 15 februarie, în jurul orei 18,53, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe şoseaua Atomiştilor, din localitatea Măgurele, s-a produs un accident rutier între două autoturisme, soldat cu rănirea unei persoane şi decesul altor două persoane”, informează un comunicat al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Ilfov, conform Observator Tv.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din Măgurele şi ai Serviciului Rutier Ilfov, pentru efectuarea activităţilor din competenţă, iar din primele verificări au constatat faptul că în urma accidentului rutier a rezultat decesul a doi bărbaţi, în vârstă de 24 şi 32 de ani, iar celălalt bărbat, în vârsta de 60 de ani, a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

În cauză, poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitatea situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun.

Previous Story

(Foto) S-au forat 500 de metri din primele tunelurile de autostradă construite prin Munţii Carpaţi. ”Daniela” și ”Alina” vor avea o lungime de aproape 1,4 kilometri. Încep săpăturile în munte pentru amenajarea a două noi tuneluri pe linia ferată Brașov – Sighișoara

Next Story

Hotel Aro din Brașov va deveni prima unitate Hyatt din România. „Vom îmbunătăţi capacitatea Aro Palace de a atrage oaspeţi din întreaga lume şi de le oferi o experienţă unică”