Hotel Aro din Brașov va deveni prima unitate Hyatt din România. „Vom îmbunătăţi capacitatea Aro Palace de a atrage oaspeţi din întreaga lume şi de le oferi o experienţă unică”

Last Updated on februarie 16, 2024 Hotel Aro din Brașov va deveni prima unitate Hyatt din România. „Vom îmbunătăţi capacitatea Aro Palace de a atrage oaspeţi din întreaga lume şi de le oferi o experienţă unică” 1

Aro Palace SA anunţă că a semnat miercuri, 14 februarie, scrisoarea de intenţie pentru a intra într-un acord de franciză cu Hyatt Hotel Corporation, în urma căruia hotelul Aro Palace Braşov va intra în familia internaţională de hoteluri a cunoscutei mărci Hyatt. Se aşteaptă ca hotelul să fie operat sub numele „Hyatt Regency, Aro Palace Braşov”.85% din acţiunile Aro Palace SA aparțin fondului de investiții Transilvania Investments.

Înfiinţat în 1939, Hotelul Aro Palace dispune de 256 de camere.„Combinând excelenţa în servicii marca Hyatt cu expertiza noastră asupra culturii şi tradiţiilor locale, vom îmbunătăţi capacitatea Aro Palace de a atrage oaspeţi din întreaga lume şi de le oferi o experienţă unică”, a declarat Attila Joós, CEO al Aro Palace SA, conform bzb.ro.

Aro Palace face un pas important în strategia definită pentru dezvolta acest activ foarte important din portofoliul nostru. Dintre toate mărcile de top din ospitalitate pe care le-am luat în considerare, Hyatt este fără îndoială o alegere excelentă, suntem entuziasmaţi să pornim împreună pe acest drum”, a spus şi Radu Roşca, preşedinte executiv al Transilvania Investments, fondul de investiţii care controlează 85% din acţiunile Aro Palace SA.

În ceea ce priveşte hotelul Capitol (180 de camere), un alt hotel din portofoliul Aro Palace SA, acesta e reabilitat şI se va redeschide în 2025 sub marca Mercure Brasov Centre.

Sute de pensiuni și hoteluri sunt scoase la vânzare în Delta Dunării
Peste 6.000 de pensiuni s-au construit, în ultimii 20 de ani, în Delta Dunării. Acum, aproape jumătate dintre ele ar fi scoase la vânzare, spun firmele de insolvență. Este și cazul unei pensiuni cu 15 camere din Crișan. De vânzare este și o proprietate, care se întinde pe o suprafață de 3.000 de metri pătrați. Pe site-urile de anunțuri este listată la 1.300.000 euro, scrie Stirile Pro Tv.

Mai bine de jumătate dintre unitățile de cazare din Crișan sunt scoase la vânzare, potrivit agenților imobiliari, care spun că nu au vândut niciuna în doi ani.
Ileana, proprietar pensiune: „Este în 2007 construită. A fost parțial pe niște fonduri europene. Am cerut 700.000 de euro. Au mai fost, dar cu un preț mai mic”.
Nicolae Marin, agent imobiliar: „Prețurile sunt destul de mari”.

Ionuț Ciobanu are o pensiune în Nufăru. În urmă cu trei ani, în această perioadă era plin de turiști străini, pentru care organiza așa-numite sesiuni de bird watching – observare a păsărilor. Acum…

Ionuț Ciobanu: „Nu sunt prea mulți. Nu sunt cerințe prea mari”.
Cristian Bărhălescu, președinte ANAT: „Toți se gândesc de două ori înainte să meargă acolo. Proprietarii de pensiuni sunt interesați să își recupereze investiția și ar vrea să aibă o predictibilitate în afacere, ceea ce nu se întâmplă acum”.
Potrivit agențiilor de turism, vânzările pentru Delta Dunării au scăzut cu 80% față de anii de dinaintea conflictului de la vecini.

Previous Story

(Video) Accident Brașov. O mașină și un buldoexcavator au luat foc pe Calea București. Ce spun pompierii

Next Story

(Video) Tineri morți pe loc într-un BMW. Ar fi intrat cu viteză pe contrasens, spulberând un Logan condus de un șofer de 60 de ani