(Video) Accident Brașov. Doi copii răniți la Timisul de Jos

Last Updated on februarie 22, 2024 (Video) Accident Brașov. Doi copii răniți la Timisul de Jos 1

Accident rutier, Timisul de Jos (zona Petrom) în care au fost implicate 2 autoturisme, anunță newsbv.ro. In urma accidentului au rezultat 4 victime, dintre care 2 copii. Ambulanțe SMURD și SAJ au fost trimise la fața locului.

Accident rutier, Timișul de Jos ( zona Petrom) în care au fost implicate 2 autoturisme. În urma accidentului au rezultat 4 victime, dintre care 2 copii.
La fața locului s-au deplasat 2 echipaje SMURD, o ambulanță SAJ și un echipaj cu apă și spumă.
Se intervine pentru acordarea asistentei medicale.

Toate victimele sunt conștiente.
Una dintre victime a refuzat transportul la spital.
Misiunea este dinamică”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja, conform mytex.ro.

Revenim cu detalii

Accident pe DN 1, în județul Brașov
Miercuri, 21 februarie, pe DN1, între localitățile Șercaia și Perșani, a avut loc cu un accident de circulație, pentru care polițiștii rutieri sunt prezenți la fața locului și intervin la acest moment pentru a lămuri condițiile și circumstanțele în care acesta s-a produs. Primele date indică avarierea unui autoturism, care ar fi ieșit în afara părții carosabile, ca urmare a acroșării remorcii unui autocamion în timpul mersului. În urma incidentului, conducătorul autoturismului beneficiază de îngrijiri medicale de specialitate.

La fața locului sunt prezenți polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș, iar circulația se desfășoară cu restricții. Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus și să adapteze viteza de deplasare la condițiile de drum”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef principal Daniel Zontea, citat de mytex.ro.

Începe procesul tragediei de la 2 Mai. Vlad Pascu, pentru prima dată față în față cu familiile victimelor sale
Primul termen, pe fond, al cumplitului accident rutier produs la 19 august 2023 se judeca pe rolul Judecătoriei Mangalia și toate părțile implicate au fost chemate în fața magistraților, scrie Adevarul.

Tragedia s-a produs in data de 19 August 2023
Judecătorii i-au citat pe părinții Robertei Dragomir, studentă din Brașov, și ai lui Sebastian Olariu, omorâți de tânărul inconștient care a urcat drogat la volan. De asemenea au fost chemați în fața instanței și cei trei tineri răniți în accidentul rutier, dar și reprezentanții spitalelor din Mangalia și București unde aceștia au primit îngrijiri medicale.

Vlad Matei Pascu, spun surse judiciare, ar putea cere în fața magistraților să fie judecat în procedura simplificată, adică să recunoască toate faptele din rechizitoriu și să beneficieze astfel de o reducere de pedeapsă, pentru că scutește statul de un proces.
Chiar și așa, datorită Legii Anastasia, el nu poate evita o pedeapsă cu executare, chiar dacă la ultimele sale apariții în fața magistraților a afișat o atitudine smerită și a cerut să fie plasat în arest la domiciliu, ca să se poată pregăti pentru a urma cursurile unei facultăți.

Chiar a încercat să stabilească o întálnire prin mediator cu părinții studenților, ca să discute despre pretențiile materiale pe care aceștia le-ar putea avea, însă părinții victimelor au refuzat să participe.
Mai mult de atât, părinții Robertei au spus că îi vor da în judecată și pe polițiștii care l-au oprit pe Pascu înainte de tragedie, dar l-au lăsat apoi să plece, pentru că nu au respectat procedurile.

Mai mult, apărătorul familiei Robertei Dragomir, Adrian Cuculis, cere astăzi judecătorilor ca încadrarea juridică a faptei comise de Pascu să fie de omor și tentativă de omor, așa cum a cerut și procurorilor înainte de întocmirea rechizitoriului.
Vlad Pascu este judecat la acest moment pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere sub influența substanțelor psihoactive și fugă de la locul accidentului.

Previous Story

Cel mai mic oraș din România, aflat la doar o oră de Brașov, luat cu asalt de turiști. Ce îl face special

Next Story

Lidl demolează un magazin din Brașov. A primit aprobare de la Primărie