Un șofer din Brașov a produs un  accident în lanț în Sibiu. A proiectat o șoferiță într-un alt autoturism. Greșeala brașoveanului

Last Updated on februarie 28, 2024 Un șofer din Brașov a produs un  accident în lanț în Sibiu. A proiectat o șoferiță într-un alt autoturism. Greșeala brașoveanului 1

O femeie în vârstă de 45 de ani a fost transportată la spital după ce a fost rănită în urma unui accident în lanț petrecut miercuri pe Șoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu. Se circulă îngreunat pe direcția centru – aeroport.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea o camionetă pe banda doi a sensului spre aeroport, în apropiere de intersecția cu strada Vasile Cârlova, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță, un brașovean în vârstă de 48 de ani a intrat în coliziune cu mașina condusă în fața sa de către o sibiancă în vârstă de 45 de ani, pe care a proiectat-o într-un alt autoturism condus înainte de către un sibian în vârstă de 43 de ani, anunță reprezentanții IPJ Sibiu, conform Turnul Sfatului.

Conducătoarea auto a fost transportată la spital conștientă.
Un echipaj SMURD cu medic a intervenit la locul accidentului. Echipajul a acordat îngrijiri medicale femeii de 45 de ani care a suferit un traumatism facial și a transportat-o la UPU Sibiu conștientă, scrie Ora de Sibiu.

Un nou accident în „intersecţia problemă” din Brașov
La începutul acestui an, a fost lansată petiţie pentru resistematizarea circulaţiei pe Calea Feldioarei, în zona Stupini, ţinând cont de numeroasele accidente ce s-au petrecut în zonă. MarţI, 27 februarie, în şedinţa Consiliului Local a fost supus aprobării proiectul de derulare a lucrărilor de resistematizare, respectiv aprobarea indicatorilor tehnico – economici, scrie Biz Brasov.

Aceste lucrări includ amenajarea unui separator de sens pe tronsonul din Calea Feldioarei de la ieşirea din oraş (între centură şi podul Bârsei), precum şi amenajarea unui sens giratoriu la intersecţia cu strada Fântânii.

Un șofer din Brașov a produs un  accident în lanț în Sibiu. A proiectat o șoferiță într-un alt autoturism. Greșeala brașoveanului 2

La puţin timp după ce proiectul a fost supus la vot pe ordina de zi suplimentară a şedinţei, un nou accident rutier s-a produs în această intersecţie, între trei autoturisme. Impactul a fost unul violent, fiind necesară şi intervenţia unui echipaj SMURD pentru a le oferi asistenţă medicală şoferilor şi unor pasageri răniţi.

Trei maşini implicate într-un accident pe DN 1, Ploieşti – Braşov
Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs miercuri dimineață, în jurul orei 06.30 pe DN 1, în sensul giratoriu de pe DN1, zona Păulești, pe DN 1 Ploieşti – Braşov.
Coliziunea s-a soldat cu o victimă, iar traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate, fiind restricționat pe banda II a fiecărui sens de mers.

Un șofer din Brașov a produs un  accident în lanț în Sibiu. A proiectat o șoferiță într-un alt autoturism. Greșeala brașoveanului 3

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că o femeie în vârstă de 52 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Dj 155, la intersecție cu Drumul Național 1, la un moment dat ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, care circula pe banda nr.2 a sensului Ploiești către Brașov, anunță brasov.net.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani a fost proiectat într-un altul, care circula pe banda nr.2 a sensului de mers Brașov către Ploiești, condus de un bărbat de 57 de ani.

În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto a suferit vătămări corporale, fiind condusă la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Previous Story

Foto Brașov. Se deschide un nou parc. „Copii, părinți și bunici, vă invit cu mic, cu mare La Iepure. Vă așteaptă 40 de biciclete, un pumptrack fain, locul de joacă pentru copii, poligon”

Next Story

Modernizare. Cum îți vei putea înmatricula sau radia mașinile online, fără să mai mergi la sediile DRPCIV