Un șofer din Brașov a omorât un pieton și apoi a fugit de la locul accidentului, pe DN 6. „A surprins şi accidentat mortal un bărbat de 61 de ani”

Last Updated on februarie 7, 2024 Un șofer din Brașov a omorât un pieton și apoi a fugit de la locul accidentului, pe DN 6. „A surprins şi accidentat mortal un bărbat de 61 de ani” 1

Un bărbat de 61 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă a DN6, îl localitatea Beharca, din județul Dolj, a fost accidentat mortal de un șofer din Brașov, de 51 de ani.
Acesta a fugit de la locul accidentului, dar a fost oprit de polițiști în orașul Filiași.
Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, conducătorul auto, un bărbat de 51 de ani din Braşov, a fost oprit de poliţişti în oraşul Filiaşi.

În seara zilei de 06 februarie a.c., ora 19,10, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 6, în localitatea Beharca. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj care au constatat faptul că, un ansamblu de vehicule ce circula din direcţia Craiova către Filiaşi, ar fi surprins şi accidentat mortal un bărbat de 61 de ani, din localitatea Beharca, ce se afla pe partea carosabilă în calitate de pieton.

Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind oprit de poliţişti în oraşul Filiaşi. Acesta a fost legitimat de către poliţişti şi s-a stabilit că este vorba de un bărbat de 51 de ani, din judeţul Braşov, informează IPJ Dolj, conform Cronica Olteniei.

Şoferul a fost testat cu aparatele etilotest şi Drugtest, rezultatele fiind negative, scrie Stirile Pro Tv.
În continuare, poliţiştii desfăşoară activităţi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Previous Story

Primar bogat: „Am dat pe mâncare 46 de lei. Îmi ajunge trei zile” Tu cât plătești?

Next Story

Dublă crimă în Brașov. Un tânăr și ucis ambii părinți. „La adresa indicată s-a deplasat, de îndată, un prim echipaj de Poliţie, care a constatat că aspectele de violenţă sesizate se confirmă”