Silviu Prigoană vrea ca religia să fie înlocuită cu înotul la școală: „Dacă nu știi ‘Înger, îngerașul meu’, n-a murit nimeni. Dacă nu știi să înoți, ai murit”

Last Updated on martie 9, 2024 Silviu Prigoană vrea ca religia să fie înlocuită cu înotul la școală: „Dacă nu știi 'Înger, îngerașul meu', n-a murit nimeni. Dacă nu știi să înoți, ai murit” 1

Silviu Prigoană spune că ar scoate religia din programa școlară și ar introduce, în schimb, înotul. Silviu Prigoană a descris cum vede el un model de învățământ de succes și de ce ar trebui introduse noi materii în programa școlară. El crede că este mai important înotul decât religia.

Primul lucru pe care l-au învățat cei patru copii ai mei a fost să înoate. Înoată foarte bine, le prinde bine lor. Și asta le spun multor părinți cărora le-au murit copiii înecați. Că n-au știut să înoate. Eu aș scoate multe materii din învățământ. Spre exemplu, aș scoate religia și aș introduce ora de înot. Dacă nu știi „Înger, îngerașul meu”, n-a murit nimeni. Dacă nu știi să înoți și ai căzut în apă, ai murit. Cu siguranță.

Și atunci ne gândim ce e bine pentru noi și viitoarele generații. E bine pentru noi cineva să ne plătească nouă la Fondul de Pensii. Dar dacă noi nu-i învățăm să înoate și îi învățăm matematici superioare, când or să meargă la mare, la 18-19 ani, după ce au investit și statul și părinții în el, o să moară înecat și nouă nu o să mai aibă cine să ne plătească pensiile.

Lucrurile importante pentru viață nu se învață în școală. Igiena s-a scos cu desăvârșire, care ar trebui să fie o materie din clasa I până termină liceul. Opt clase oblilgatorii, în rest nimic obligatoriu, faci numai dacă vrei, și din clasa a opta trecut pe meserii. Până atunci el trebuie să învețe să scrie, să citească, să socotească. Totul făcut în 4-5 ore de curs pe zi și după liber.

Eu am reușit să fac lucrurile astea cu copiii mei, dar norvegienii au reușit mult mai bine decât mine. Ei au patru ore de curs pe zi, din care una e masa. Din clasa I până termină liceul. Și sunt cei mai performanți de pe planetă. Copilul își alege din 500 de materii 4 pe an”, a declarat Silviu Prigoană, potrivit romaniatv.net.

În ce relații sunt acum Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, după zeci de scandaluri
După atâtea scandaluri și după ce și-au aruncat atâtea vorbe grele, mulți s-au întrebat ce se mai întâmplă între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană. Vedeta a spus în ce relații se află cu fostul soț, menționând că în aceste momente lucrează la formalități.

Acum este foarte bine. Copilul e la mine din august, anul trecut, deci suntem foarte bine. În ciuda scandalurilor din presă, important e ce își dorește copilul și să avem un copil echilibrat. Eu asta mi-am dorit și să îmi echilibrez ambii copii. Cel mare vrea să meargă în America să studieze acolo și o să stea la George acasă. Deci, e totul rezolvat, acum mai lucrăm doar la formalități, la documente. George este alături de mine și de copii, mă susține, vorbim la telefon în fiecare zi și îl aștept să se întoarcă din America.’, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru WOWbiz.

Adriana Bahmuțeanu spune că soțului ei, George Restivan, i-ar plăcea să aibă un copil împreună, dar planurile lor nu coincid. Ajunsă la 50 de ani, vedeta nu se imaginează în postura de a deveni încă o dată mamă și crede că mai important e să-și crească frumos copiii pe care îi au deja.

Și-o dori George un copil, dar nu alături de mine, că eu nu mai fac copii la vârsta mea. Mie nu mi se pare ok ca la 50 de ani să mai faci copii și să îi crești și să îi susții când au cea mai mare nevoie. Gândește-te cum aș arăta eu la 70 de ani, cu un copil de 20 de ani, care nu mai e copil e adolescent, e un tânăr care are nevoie de susținere, de suport, de bani, de energie, ca să își facă un drum în viață.

Eu cred că fiecare lucru se face la timpul lui și nu după scripturi. Dacă până acum lui i-a dat Dumnezeu un copil și mie doi, e bine să ne mulțumim cu atât, să îi creștem frumos pe cei pe care îi avem. Așa da, ca să batem recordul de cea mai în vârstă mamă sau cel mai în vârstă cuplu, dar, dar altfel nu ai cum. La 70 de ani ești cam sleit de putere, cam bătrân. La școală o să îl întrebe dacă a venit cu bunicul și de fapt e cu tata.

Nu e ok, există un timp pentru fiecare lucru în viață. L-ai depășit, la revedere. Eu îmi doresc să îmi văd copiii mari și să călătoresc foarte mult. Nu cred că aș mai avea răbdare să schimb scutece acum, decât dacă îmi fac nepoți unul dintre băieți. Deja George este bunic cu prima fiică. E complicat la o vârstă, deci răspunsul e nu’, a mai spus zilele trecute Adriana Bahmuțeanu.

Previous Story

”Pogo” este salvamontistul ucis de avalanșă la Bâlea Lac. „Munții sunt cei care m-au definit, îmi oferă atât de mult. Nu știu ce m-aș face fără munți” spunea Pogo

Next Story

A fost dată afară din chirie de prorpietar după ce a rămas însărcinată: „Copilul ar strica apartamentul. Proprietarul consideră copilul ca fiind un animal. Are două pretenții pentru chiriași: fără copii și fără animale de companie. Punct”