A început procesul. Părinții fetei din Brașov ucisă de șoferul drogat, revoltați: „Poliția ți-a dat drumul, a dat drumul la o bombă pe străzi, la un criminal/Acum i s-a făcut de facultate și fata mea era la facultate și uite că nu mai merge”

Last Updated on februarie 22, 2024 A început procesul. Părinții fetei din Brașov ucisă de șoferul drogat, revoltați: „Poliția ți-a dat drumul, a dat drumul la o bombă pe străzi, la un criminal/Acum i s-a făcut de facultate și fata mea era la facultate și uite că nu mai merge” 1

Început cu scandal în procesul în care este judecat  Vlad Pascu, tânărul care, drogat fiind, a lovit mortal cu maşina doi tineri şi a rănit alţi trei, la 2 Mai , în vara anului trecut, începe joi, la Judecătoria Mangalia, la ora 12.30, după ce a fost amânat. Inițial, trebuia să înceapă la ora 09.00. Vlad Pascu este judecat pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.

Eu consider această veste o sfidare la tot ce se întâmplă, la tot ce înseamnă justiție. Nu poate să-mi spună nimeni că nu s-a știut de cel puțin cu o zi înainte ca Vlad Pascu ăsta astăzi în loc să fie la ora 9 sau prin video e în cu totul altă parte și că nu va fi prezent aici. Eu nu cred așa ceva. S-a știut, dar este bătaie de joc”, a declarat Cătălin Dragomir, tatăl Robertei, studenta din Brașov, una dintre victimele accidentului de la 2 Mai.

Este o bătaie de joc. Puteau să ne anunțe din timp că se mută, știau de la început că este la ora 09:00. De ce nu au făcut videoconferința la ora 09:00?! Suntem anunțați de două săptămâni, cred că și el a fost anunțat. Domnul avocat vrea să schimbe încadrarea, bineînțeles și noi. Din moment ce te-ai urcat drogat la volan, ți-ai asumat”, a declarat mama Robertei, la antena3.ro.

Vlad Pascu cere să fie arestat la domiciliu
Referitor la cererea lui Vlad Pascu de a fi arestat la domiciliu pentru a-și putea continua studiile, tatăl Robertei a declarat că acesta încearcă toate tertipurile legale pentru a scăpa de închisoare.

„Copiii noștri nu mai sunt printre noi, dar să nu mai pățească altcineva. Vrei să bagi droguri în tine nu este treaba mea, are cine să se ocupe, dar fă-le unde nu te știe nimeni. Poliția ți-a dat drumul, a dat drumul la o bombă pe străzi, la un criminal. E strigător la cer. Doamna judecător a intrat mestecând gumă de mestecat, deci sfidare mai mare.. e crâncen”, a mai spus el, conform Digi 24.

De asemenea, a mai explicat că, în opinia lui, ce se întâmplă la Judecătoria Mangalia este anormal.
Începând de la cine a instrumentat dosarul, procuror, când totul e limpede că ziua tergiversăm și amânăm, de ce? Pentru ca Vlad Pascu, cu avocații lui, să încerce toate căile legale. Acum i s-a făcut de facultate și fata mea era la facultate și uite că nu mai merge. Încearcă pe orice cale să iasă din pușcărie. Ce să facă afară? S-o ia de la capăt? Nu, să stea acolo. Nu-mi doresc să treacă niciun părinte prin ce trecem noi”, a mai spus Cătălin Dragomir.

Totodată, a mai adăugat că fără oameni competenți în locuri cheie nu se poate face nimic.
Fără oameni competenți în locuri din astea cheie nu se poate face nimic și ce am aflat mai devreme, că unul dintre polițiștii care au fost de vineri până sâmbătă dimineață, când s-a întâmplat, avea și grad și functie și s-a pensionat. Păi, nu mă duc eu la serviciu să-i asigur pensia de care se tot vorbește acum? Ba da, cu drag merg, contribui la bunăstarea lui”, a conchis el.

 

Previous Story

Lidl retrage urgent de la vânzare biscuiți care pot conține bucăţi de metal. „Clienții să nu consume în niciun caz produsul afectat”

Next Story

Stațiunea de lângă Brașov, invadată de lupi. Mesaj Ro-alert: „Păstrați distanța față de animale și nu încercați să vă fotografiați cu acestea”