Milionarul brașovean Ion Țiriac, blocat în trafic: „Am realizat încă o dată că românii au prea mulți bani. De ce spun asta?”

Last Updated on februarie 15, 2024 Milionarul brașovean Ion Țiriac, blocat în trafic: „Am realizat încă o dată că românii au prea mulți bani. De ce spun asta?” 1

Milionarul brașovean Ion Țiriac (84 de ani) a fost prezent la Gala Sportului Românesc pentru a-i înmâna lui Mircea Lucescu (78 de ani) trofeul de legendă.
Agenția Națională pentru Sport, organizatoarea galei, i-a oferit lui Mircea Lucescu un trofeu special. Ion Țiriac a pășit pe scenă pentru a face anunțul. Fostul tenismen a atras toată atenția cu un discurs inedit.

Am realizat încă o dată în această seară că românii au prea mulți bani. Încă o dovadă. În loc să fac 40 de minute de acasă până aici, am făcut o oră și jumătate. Asta de unde? S-a făcut benzina peste un euro, dar mașinile sunt tot mai multe. Înseamnă că o ducem foarte bine.
Cum să facem să o ducem și mai bine în sport. Această sărbătoare ne arată că suntem uniți, că avem talent. Avem și mizeria aia mică de bani, haideți să facem ceva cu ea”, a spus Ion Țiriac, citat de Gazeta Sporturilor.

Fostul președinte al Federației Române de Tenis a continuat discursul lăudând modul în care este administrat canotajul românesc:
Fenomenul canotaj nu este nou. Cât am voie să vorbesc? Am făcut niște vizite în Moldova când eram președintele COSR. Am văzut niște tineri frumoși la 17-18 ani. Se sculau la 6 dimineața. Dormeau, vă dau cuvântul de onoare!, în niște cabane.

Ajungeau pe lac, făceau 2 ore de antrenament, fugeau la școală, veneau înapoi. La prânz mai făceau un antrenament. Ăsta era canotajul pe vremea aceea! Nu spun că celelalte Federații nu muncesc. Dar ei muncesc și au rămas în vârful lumii. Vă mulțumesc pentru treaba asta!” a mai declarat Ion Țiriac

Ion Țiriac răstoarnă tot ce se știa despre cazul Simona Halep!„Proba de sânge a fost maltrată în România!”
Simona Halep a fost suspendată pe o perioadă de patru ani pentru dopaj, a anunţat, pe 12 septembrie 2023, Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA).

Ce să vă spun? Eu nu știu mai multe decât voi și vă dau cuvântul meu, cu toate că am văzut-o. Nu știu pentru că n-are voie să vorbească sau a fost sfătuită să n-o facă.
Acum știm că proba de sânge a fost oarecum maltratată, să nu-i spun altfel, în România. Luată la 5 jumate dimineața, în trei ore trebuia să fie la -3 grade la nu știu ce laborator. Aia n-ar trebui admisă niciunde! Luată și după atâta timp, în ideea ‘hai să mai descoperim o treabă’

Hai să nu mai discutăm, să sperăm că TAS-ul va face treabă mai bună decât la Sydney (n.r. Sydney Dorcil, jucătoare de tenis americană suspendată 4 ani pentru dopaj). Sperăm că le vine un pic mintea la cap”, a spus Țiriac, citat de Pro Sport.

Previous Story

Șoferiță amendată cu 400 de lei pentru că a staționat „pe avarii” într-o zonă interzisă. A oprit pentru a-i da biberonul fetiței sale mici

Next Story

Brașov. Trei cetățeni asiatici, sechestrați de doi pakistanezi, eliberaţi de polițiștii din București. De asta vara au venit şi s-au instalat aici, nu ştiu, în gazdă, ce au făcut au cumpărat, nu au cumpărat, intra, ies”