(Video) Service-ul auto în care îţi repari singur maşina. Ora costă doar 60 lei. „Nivelul de interes este ridicat”

Last Updated on februarie 8, 2024 (Video) Service-ul auto în care îţi repari singur maşina. Ora costă doar 60 lei. „Nivelul de interes este ridicat” 1

Un service auto le oferă clienților posibilitatea de a-și repara singuri mașina, folosind aparatura și uneltele puse la dispoziție de service. Proprietarii de la service scapă astfel de suspiciunea că umflă prețurile, iar clienții sunt mai mulțumiți. Și nu sunt puțini clienți.

Proprietarii LasCars self-service din Iași sunt doi tineri, Andrei, de profesie avocat, şi Lucian, mecanic, care au observat o lipsă în domeniu şi au decis să intre anul trecut pe această nişă. Una care pare să capete amploare. Au investit peste 50.000 de euro, iar în septembrie 2023 au deschis punctul de lucru.

Andrei şi Lucian spun că nu duc deloc lipsă de clienţi, care le trec pragul chiar şi la volanul unor maşini precum Subaru WRX, Golf GTI, Audi S5 sau S3, şi până la autoturisme scumpe cum e gama de lux sport BMW M4 Competition 2022. Pentru doar câţiva zeci de lei, clienţii au acces la un elevator şi trusa de scule, una complexă, profesionistă, informează ziaruldeiasi.ro.

Atunci când întâmpină probleme, clienţii pot cere ajutorul unui mecanic care se află permanent pe lângă ei. Clienţii LasCars provin din toate domeniile, de la studenţi la medicină, IT sau alte domenii şi până la oameni de afaceri sau de profesii diverse. Dacă numele v-a dus cu gândul la serialul românesc Las Fierbinţi, nu e rău, pentru că proprietarii spun că a fost pentru ei o sursă de inspiraţie.

„Cu siguranţă, am observat o evoluţie rapidă în acest timp şi un nivel crescut de interes faţă de serviciile oferite, şi aşteptările noastre au fost întrecute încă de pe acum. Nivelul de interes este ridicat şi ne bucurăm să vedem o creştere graduală în numărul de clienţi pe care îl avem şi, mai ales, continuitatea colaborării cu persoane care sunt la a treia, a patra vizită la self-service. Suntem încântaţi de parcursul nostru de până acum şi entuziasmaţi să vedem ce va urma.

(Video) Service-ul auto în care îţi repari singur maşina. Ora costă doar 60 lei. „Nivelul de interes este ridicat” 2

Momentan vorbim despre o singură locaţie. Cu siguranţă pe viitor ne dorim să ne extindem şi în alte zone din Iaşi, chiar şi în alte oraşe. Numele self-service-ului nu are o poveste în spate, este doar o denumire pe care noi am găsit-o potrivită şi atrăgătoare. Se poate spune că am fost inspiraţi de cunoscutul serial românesc Las Fierbinţi”, a declarat Andrei pentru „Ziarul de Iaşi”, conform Observator Tv.

Numărul de clienţi variază în funcţie de ziua de lucru şi complexitatea lucrărilor. Sunt patru elevatoare disponibile, însă dacă o persoană are o lucrare de durată, atunci numărul de clienţi este mai mic. În general, primesc în jur de 5-20 clienţi pe zi. În cazul câtorva dintre ei este vorba despre pasiune. Însă şi din lipsa de încredere în mecanici sau pentru că unii nu au bani să meargă cu maşina la un service, unde costurile sunt mult mai mari, aşa că preferă să facă treaba cu mâna lor.

(Video) Service-ul auto în care îţi repari singur maşina. Ora costă doar 60 lei. „Nivelul de interes este ridicat” 3

Românii care își vând mașina vor fi obligați să dețină certificat RAR Auto Pass.

 

Certificatul RAR Auto Pass va fi disponibil persoanelor care vând un autovehicul, începând cu 1 decembrie 2024, astfel încât acesta să poată fi oferit cumpărătorului în momentul tranzacţiei, a transmis Registrul Auto Român. Potrivit sursei citate, certificatul RAR Auto Pass va costa aproximativ de 50 de lei, iar pentru a obţine documentul nu este nevoie ca vehiculul să fie prezentat la RAR.

Documentul va fi eliberat lavânzarea maşinii, astfel încât să fie prezentat cumpărătorului şi este valabil pentru maşinile înmatriculate în România. RAR Auto Pass va conţine informaţii esenţiale despre istoricul kilometrajului, dar şi despre istoricul de accidente care au afectat sistemele de siguranţă ale autovehiculului, au precizat reprezentanții RAR, conform Evenimentul Zilei.

Până la începutul lunii iunie ac, va fi disponibilă și aplicaţia RAR Auto Pass şi va fi distribuită către toate instituțiile responsabile de verificarea unui autoturism care vor completa în aceasta, datele necesare eliberării certificatului RAR Auto Pass (serviceuri, staţii ITP, ateliere pentru inspecţii tahografe şi/sau limitatoare de viteză, producătorii de vehicule rutiere), menționează sursa citată. În cazul în care în aplicație nu vor fi găsite date despre un vehicul, RAR va elibera certificate de negare.

Previous Story

Brașov. Tânărul care și-a ucis părinții a consumat etnobotanice. „Am petrecut cu satana la masă!”

Next Story

Brașov. George Scripcaru nu mai candidează la Primărie. Rămân în joc Allen Coliban și Adrian Veștea. Cine câștigă?