(Foto) Aeroportul Brașov. Unul dintre cele mai mari avioane militare s-a întors. „Aeronava de tip Airbus A400 care ne-a vizitat și zilele trecute”

Last Updated on februarie 27, 2024 (Foto) Aeroportul Brașov. Unul dintre cele mai mari avioane militare s-a întors. „Aeronava de tip Airbus A400 care ne-a vizitat și zilele trecute” 1

Aeronava de tip Airbus A400, unul dintre cele mai mari aparate de zbor din lume, care ne-a vizitat și zilele trecute, a aterizat, astăzi, la orele amiezii, la Aeroportul Brașov. Transporturile militare ar mai îndulci gaura la buget produsă de lipsa companiilor aeriene.

Aeroportul Internațional Brașov: „27 februarie – o zi de primăvară autentică pe Aeroportul Internaţional Braşov, o zi cu zboruri… speciale!
Aeronava de tip Airbus A400 care ne-a vizitat și zilele trecute, unul dintre cele mai mari avioane militare din lume, a aterizat la orele amiezii pe pista de la Ghimbav și urmează să decoleze cu destinația Belgia.
Două avioane private se pregătesc și ele să-și ia zborul spre Atena, respectiv Biggin Hill”

Potrivit Wikipedia, Airbus A400M Atlas este un avion cvadrimotor cu elice, cu misiunea de transportor militar și avion-cisternă, proiectat de Airbus Military care e prevăzut să înlocuiască avioane de transport învechite ale forțelor aeriene a mai multor țări, printre care C-160 Transall operate de Franța și Germania.

(Foto) Aeroportul Brașov. Unul dintre cele mai mari avioane militare s-a întors. „Aeronava de tip Airbus A400 care ne-a vizitat și zilele trecute” 2 (Foto) Aeroportul Brașov. Unul dintre cele mai mari avioane militare s-a întors. „Aeronava de tip Airbus A400 care ne-a vizitat și zilele trecute” 3 (Foto) Aeroportul Brașov. Unul dintre cele mai mari avioane militare s-a întors. „Aeronava de tip Airbus A400 care ne-a vizitat și zilele trecute” 4 (Foto) Aeroportul Brașov. Unul dintre cele mai mari avioane militare s-a întors. „Aeronava de tip Airbus A400 care ne-a vizitat și zilele trecute” 5 (Foto) Aeroportul Brașov. Unul dintre cele mai mari avioane militare s-a întors. „Aeronava de tip Airbus A400 care ne-a vizitat și zilele trecute” 6

Se cere falimentul Dan Air, firma care a plecat de pe Aeroportul Braşov din cauza programului prea scurt
Dan Air, compania care și-a făcut reclamă imediat după deschiderea aeroportului de la Brașov, are probleme în justiție.
La Tribunalul București, s-a înregistrat în data de 19 februarie o cerere din partea Castellar Construct de intrare în faliment a societății Dan Air, specializată pe transportul aerian civil de pasageri.

Deocamdată nu există nicio dată pentru primul termen de judecată. Castellar Construct este deținută în mod egal de către Rodica Maliia și Doru Maliia. Dan Air, compania lui Dan Iuhasz, figurează, conform ultimelor informații cu datorii de 71 milioane de lei, transmite puterea.ro.

Numele Dna Air a devenit cunoscut anul trecut imediat după inaugurarea aeroportului de la Brașov. Compania a fost primul operator care a venit cu curse regulate dar imediat după aceea a început un război cu Romatsa, cu privire la decizia de amânare a extinderii orarului de funcționare al aeroportului pentru luna ianuarie 2024. Oficialii Dan Air au contestat decizia de extindere la 16 ore a activității aeroportului începând cu 15 ianuarie 2024, adică prea târziu din punctul lor de vedere, ținând cont că noul program a fost stabilit la 30 octombrie. Din acest motiv, Dan Air a ales să plece de la Brașov și să se mute la Bacău.

Previous Story

(Video) Satul din Brașov care are mai puțin de 20 de locuitori. Ai parte de peisaje superbe

Next Story

Cum a rămas un cuplu fără bani și fără mașină după un click dat pe un anunț de pe internet