Dublă crimă în Brașov. Un tânăr și ucis ambii părinți. „La adresa indicată s-a deplasat, de îndată, un prim echipaj de Poliţie, care a constatat că aspectele de violenţă sesizate se confirmă”

Last Updated on februarie 7, 2024 Dublă crimă în Brașov. Un tânăr și ucis ambii părinți. „La adresa indicată s-a deplasat, de îndată, un prim echipaj de Poliţie, care a constatat că aspectele de violenţă sesizate se confirmă” 1

Un tânăr de 24 de ani din Săcele, judeţul Braşov, este suspectat că şi-a ucis părinții. Bărbatul se află în custodia Poliţiei, care a început cercetări în acest caz.

Tânărul a sunat, miercuri dimineaţă, la 112, anunţând că şi-a agresat ambii părinţi. ”Faţă de sesizarea primită, la adresa indicată s-a deplasat, de îndată, un prim echipaj de Poliţie, care a constatat că aspectele de violenţă sesizate se confirmă, a identificat şi imobilizat persoana bănuită şi a stabilit, de asemenea, că cele două victime nu prezintă semne vitale”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Braşov, potrivit stirileprotv.ro.

O echipă formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Braşov, ai Serviciului Criminalistic şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Săcele realizează, la ora transmiterii acestei ştiri, cercetarea la faţa locului. Tânărul de 24 de ani se află în custodia Poliţiei Braşov.

”În această dimineață, 07 februarie, în jurul orei 08.50, dispeceratul I.P.J. Brașov a fost sesizat prin apelul de urgență 112, de către un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Săcele, care semnala faptul că și-ar fi agresat ambii părinți.

Ca urmare a acestui fapt constatat, s-a constituit o echipă complexă de cercetare, formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Brașov,

ai Serviciului Criminalistic și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele care, la acest moment, efectuează activități specifice de cercetare la fața locului.

Precizăm că persoana prezumată ca fiind autorul se află în custodia Poliției Brașov”, se arată în comunicatul Poliției, conform Antena 3.

Previous Story

Un șofer din Brașov a omorât un pieton și apoi a fugit de la locul accidentului, pe DN 6. „A surprins şi accidentat mortal un bărbat de 61 de ani”

Next Story

Dublă crimă în Brașov. Ce a făcut tânărul înainte să își omoare părinții. „Băiatul ăsta a fost foarte răsfățat. El a luat supradoză de droguri și d-aia s-a întâmplat ce s-a întâmplat”