Dublă crimă în Brașov. Ce a făcut tânărul înainte să își omoare părinții. „Băiatul ăsta a fost foarte răsfățat. El a luat supradoză de droguri și d-aia s-a întâmplat ce s-a întâmplat”

Last Updated on februarie 7, 2024 Dublă crimă în Brașov. Ce a făcut tânărul înainte să își omoare părinții. „Băiatul ăsta a fost foarte răsfățat. El a luat supradoză de droguri și d-aia s-a întâmplat ce s-a întâmplat” 1

Tânărul care și ucis părinții ar fi fost drogat, spun martorii. Un tânăr de 24 de ani, este suspectat că și-a ucis părinții într-un acces de furie, determinat cel mai probabil, de consumul de droguri.

Fericit și mulțumit de cariera de bucătar pe care încerca să și-o construiască într-un restaurant din Franța. Așa se prezenta Viorel Raț în fotografiile pe care le-a trimis, de curând, părinților lui, pensionari, în Săcele – Brașov.

În spatele acestor imagini era însă un bărbat care încerca zadarnic să renunțe la drogurile care îi marcaseră adolescența, scrie Stirile Pro Tv.
Anișoara Lingurar: „Băiatul ăsta a fost foarte răsfățat. El a luat supradoză de droguri și d-aia s-a întâmplat ce s-a întâmplat”.

Vecinii povestesc că Viorel Raț s-a întors acum patru zile din Franța, pentru o săptămână de concediu. Luni a dat o petrecere zgomotoasă, apoi a fost liniște deplină în locuința familiei. Miercuri dimineață, strada s-a umput de poliție. Se pare că, într-un acces de furie, tânărul și-a ucis părinții.

Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov: „Încă nu avem stabilit un mobil al faptei, urmează să se clarifice. Ce vă pot spun este că tânărul a fost condus la Spitalul Județean pentru probe biologice, pentru a se stabili eventuale substanțe pe care le consumase înainte”.

Vecinii sunt convinși că tânărul a comis dubla crimă într-un moment de tulburare cauzat de consumul de droguri. Adesea au fost martori la scandaluri pe care tânărul le făcea când amesteca alcoolul cu stupefiantele.

Nicolae Mihai, vecin: „Făcea rău. Eu m-am dus, dar nu am putut să-l calmez că eu sunt bătrân, nu te pui cu ăla. S-o liniștit el, o plecat în Franța, dar s-o întors și mai prost. Să-i omoare pe părinți… Așa ceva…”.

Violeta Mihai, vecină: „De câțiva ani a început el cu prostiile lui, cu drogurile lui, cu naiba. Normal, ei erau bolnavi. Dora a făcut preinfarct din cauza că a venit poliția și i-a pus pe burtă”.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Bărbatul în vârstă de 24 de ani a sunat la Poliţie şi şi-a mărturisit fapta în această dimineaţă la 08.50. Primul echipaj de poliţie care a ajuns aici, la adresă, a constatat că victimele nu mai au semne vizale şi l-a imobilizat imediat pe suspect.

În doar câteva minute, casa a fost înconjurată de criminalişti. Tânărul nu a opus rezistenţă şi fost reţinut pentru audieri. De la faţa locului s-au ridicat mai multe probe, inclusiv arma dublei crime.

Vecini: Ar fi fost nişte fete la el şi din cauza la fetele alea a pornit. Tatăl şi mama lui au încercat să aplaneze cearta, scandalul şi a dat în ei.

– Părinţii au zis să oprească muzica, că era muzica la maxim. Şi după am auzit un zbieret.

Sâmbătă, el a făcut o petrecere. Luni era totul bine, iar marți i-a omorât cu cuțitul. Miercuri dimineața i-a găsit poliția morți în casă, pe amândoi părinții lui. De ce a trebuit să-l omoare? Era tatăl lui, care l-a crescut. Acum e luat și urmează să vadă de ce a făcut gestul ăsta, din cauza banilor”, spune unchiul bărbatului ucis, conform Adevarul.

Previous Story

Dublă crimă în Brașov. Un tânăr și ucis ambii părinți. „La adresa indicată s-a deplasat, de îndată, un prim echipaj de Poliţie, care a constatat că aspectele de violenţă sesizate se confirmă”

Next Story

TAROM reia zborurile către Statele Unite ale Americii la prețuri avantajoase. TAROM nu renunță la zborurile spre Londra