(Video) Brașoveanul Horia Brenciu: „Tiara e mamă, iar eu bunic. Ieri noapte, au sosit pe lume 6 mormoloci”

Last Updated on februarie 9, 2024 (Video) Brașoveanul Horia Brenciu: „Tiara e mamă, iar eu bunic. Ieri noapte, au sosit pe lume 6 mormoloci” 1

Brașoveanul Horia Brenciu, pe lângă faptul că este un familist convins și foarte implicat în viața tuturor copiilor lui, 4 la număr, este și un mare iubitor de animale, care are acasă mai multe animale de companie, iar recent, familia sa s-a mărit nu cu unul, nici nu doi, ci cu 6 membri. Fericit peste măsură, artistul a postat în mediul online un scurt filmuleț cu mezinii familiei și cu mama lor, fiind vorba despre Tiara, pisica sa, și cei 6 pisoi pe care i-a adus pe lume cu două zile în urmă.

Horia Brenciu le-a făcut cunoștință admiratorilor săi din mediul online cu cei 6 membri noi ai familiei, prezentându-i pe fiecare în parte în cadrul unui scurt filmuleț, alături de care a scris și un mesaj prin care, în glumă, precizează că a devenit bunic, cu mențiunea că va reveni în scurt timp cu notele pe care pisoiașii le-au primit la naștere.

Tiara e mamă, iar eu… bunic. Ieri noapte, au sosit pe lume 6 mormoloci. După ce-o să mă bucur puțin de noii membri ai familiei, revin cu informații și cu notele de la naștere! Gina a făcut ca această minune să fie posibilă.”, a scris Horia Brenciu, citat de wowbiz.ro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Horia Brenciu (@horiabrenciu)

Artistul și Alice Dumitrescu au împreună patru copii
Horia Brenciu are o familie după chipul și asemănarea sa: frumoasă și plină de energie! Artistul și Alice Dumitrescu au fost la început prieteni, apoi s-au îndrăgostit, au devenit părinți și în cele din urmă au ajuns și în fața ofițerului Stării Civile. Horia Brenciu s-a căsătorit în 2014 cu producătorul TV Alice Dumitrescu, după opt ani de relaţie, scrie Ciao.

Ce doi se ştiu din anii ’90, de pe vremea când erau colegi la celebrul show „Şcoala vedetelor”, dar se iubesc din 2006. Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au împreună o fetiţă superbă, Mina, care a venit pe lume în data de 1 noiembrie 2012.

Cei doi au adoptat și un băiețel pe nume Toma, iar Alice mai are două fete, Andreea, dintr-o căsătorie anterioară, cu un fost coleg de facultate, de la Politehnică, şi Maria, născută în urma unei scurte poveşti de dragoste cu un coleg de breaslă.

Previous Story

Aeroportul Brașov negociază cu noi companii. Adrian Veștea: „Aeroportul Brașov va crește numărul de pasageri”

Next Story

Brașov. O studentă cu poșetă rătăcită în Munţii Piatra Craiului a crezut că a murit şi a ajuns în Rai. „Sunt moartă? Am ajuns în Rai?”