Brașoveanul Horia Brenciu, emoționat de gestul fiului său: „Sunt un tată și mai împlinit! Iubire, îți mulțumesc că mi-ai pregătit omleta”

Last Updated on februarie 23, 2024 Brașoveanul Horia Brenciu, emoționat de gestul fiului său: „Sunt un tată și mai împlinit! Iubire, îți mulțumesc că mi-ai pregătit omleta” 1

Toma, fiul brașoveanului Horia Brenciu, a reușit să îl impresioneze profund pe tatăl său printr-un gest plin de dragoste și grijă. Horia Brenciu, alături de soția sa, Alice Dumitrescu, formează un cuplu puternic și devotat, fiind părinții a patru copii minunați, printre care și micuțul Toma.

Recent, Horia Brenciu a împărtășit pe rețelele de socializare un moment special din viața de familie, în care Toma i-a pregătit singur micul dejun tatălui său. Gestul simplu al micuțului a umplut inima cunoscutului artist de bucurie și emoție, demonstrând legătura profundă și afectuoasă dintre ei.

Fiecare zi alături de copiii mei e o bucurie. Azi am trăit încă una: primul meu mic dejun pregătit de fiul meu, Toma. Sunt un tată și mai împlinit! Iubire, îți mulțumesc că mi-ai pregătit omleta. Asta înseamnă să fii un tată fericit, atunci când fiul tău frumos îți face micul dejun‘, a menționat Horia Brenciu pe rețelele de socializare, conform avantaje.ro.

Fanii și prietenii virtuali ai lui Horia Brenciu au răspuns cu căldură la această poveste frumoasă, exprimându-și admirația pentru relația specială dintre artist și fiul său. Comentariile au fost pline de felicitări și urări de bine pentru întreaga familie, subliniind că gesturile simple de afecțiune și iubire conturează cele mai prețioase momente în viața de familie.

„Felicitări pentru educația data’, O familie minunată!’, Ai dăruit sufletul tău celor 4 iar acum iubirea lor te copleșește! Să fiți sănătoși!’, Felicitări pentru așa copil cuminte!’, Vaaaai,m-a topit!!’, sunt o parte dintre comentariile la clipul postat de Horia Brenciu.

Brașoveanul Horia Brenciu, emoționat de gestul fiului său: „Sunt un tată și mai împlinit! Iubire, îți mulțumesc că mi-ai pregătit omleta” 2

Povestea lui Toma, băiatul adoptat de Horia Brenciu
Horia Brenciu a mărturisit cu ceva timp în urmă că i-a spus lui Toma că este adoptat, pentru că s-a gândit că are dreptul să-și cunoască mamă când va împlini vârsta de 18 ani. Artistul a povestit că s-a decis împreună cu soția să îl adopte pe băiețel, după ce a aflat drama unei tinere care era însărcinată, dar care nu voia să păstreze sarcina și atunci au făcut toate demersurile necesare pentru băaitul să fie al lor.

Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele necesare unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare. Toma este băiatul nostru. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume.

Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice stă cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele.”, a dezvăluit Horia Brenciu, la ”Profesioniştii”, conform Radio Impuls.

Previous Story

Stațiunea de lângă Brașov, invadată de lupi. Mesaj Ro-alert: „Păstrați distanța față de animale și nu încercați să vă fotografiați cu acestea”

Next Story

Peste 1.000 de colegi au venit să-şi ia rămas bun de la Cibor, băiatul de 13 ani care a murit fulgerător pe terenul de fotbal, după ce a băut trei energizante