Brașov. Femeie arestată, după ce și-a bătut cu bestialitate soacra, cu pumnii şi picioarele. „Pentru leziunile pe care i le-a creat persoanei vătămate, a fost acordat sprijin medical”

Last Updated on februarie 19, 2024 Brașov. Femeie arestată, după ce și-a bătut cu bestialitate soacra, cu pumnii şi picioarele. „Pentru leziunile pe care i le-a creat persoanei vătămate, a fost acordat sprijin medical” 1

O braşoveancă şi-a bătut cu bestialitate soacra, cu pumnii şi picioarele. Bătrâna are nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale
Incidentul violent a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, într-un imobil din municipiul Braşov. O persoană a anunţat Poliţia cu privire la faptul că una dintre vecinele sale este bătută de către un membru al familiei, transmite Observator.

“Imediat după sesizarea primită, la adresa indicată, s-a deplasat un echipaj de poliţie şi a constatat faptul că femeia, de 79 de ani, ar fi fost lovită cu pumnii şi picioarele de către nora acesteia, cele două locuind în acelaşi imobil. Pentru leziunile pe care i le-a creat persoanei vătămate, a fost acordat sprijin medical, iar documentele medicale au arătat că îi sunt necesare acesteia mai multe zile de îngrijiri medicale“, informează, duminică, Poliţia judeţeană Braşov.

Poliţiştii au deschis un dosar penal, iar pe baza întocmirii formularului de evaluare a riscului a reieşit faptul că “există un risc iminent de violenţă”, motiv pentru care poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu în cazul femeii agresive.
Femeia acuzată că şi-a bătut soacra are 54 de ani. Ea a fost reţinută pentru o perioadă de 24 de ore, după care a fost prezentată instanţei de judecată care a emis pe nunele ei un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, scrie Stirile Pro Tv.

Amenzi de peste 400.000 de lei aplicate de Poliţia Locală Braşov în doar două săptămâni
În perioada 05-18.02.2024, activitatea structurilor de ordine publică și circulație rutieră din cadrul Poliției Locale Brașov s-a concretizat în aplicarea unui număr de 1.134 sancțiuni contravenționale în cuantum de 418.217 lei, scrie brasov.net.

Lucrătorii structurilor de ordine publică din cadrul instituției au aplicat, în perioada de referință, un număr de 513 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 155.780 lei. De asemenea, polițiștii locali au solicitat sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciului Public de Gestionare a Animalelor Brașov în vederea ridicării de pe domeniul public a 9 câini rasa metis și transportarea acestora la adăpostul din Stupini, Str. Merilor nr. 6.

Pentru încălcarea prevederilor OUG nr. 195/2002*R privind circulația pe drumurile publice, ale HCL nr. 251/2005*R privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al sistemului de parcare din Municipiul Brașov, ale HCL nr. 152/2006*R privind reglementarea staționării și parcării pe domeniul public al Municipiului Brașov a vehiculelor de transport marfă și călători și ale HCL nr. 468/2021 privind aprobarea Regulamentului de protecție a spațiilor verzi, de organizare, dezvoltare și întreținere a acestora pe teritoriul Municipiului Brașov, polițiștii locali din cadrul Biroului Trafic Rutier, Ridicări Auto au aplicat 619 de sancțiuni contravenționale, cu 1.473 puncte de penalizare, în cuantum de 261.437 lei. De asemenea, au aplicat și 2 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 1.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991*R pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Conform prevederilor HCL nr. 395/2017*R de aprobare a Regulamentului privind activitatea de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor staționate/oprite neregulamentar pe raza teritorială a Unității Administrativ Teritoriale Municipiul Brașov, polițiștii locali din cadrul structurii anterior menționate au dispus ridicarea, în perioada 05-18.02.2024, a 173 de autoturisme staționate/oprite neregulamentar. Alți 37 de conducători auto, care s-au prezentat la vehicul anterior inițierii operațiunii de ridicare a acestuia de către operatorul care asigură serviciul respectiv, au fost doar sancționați cu amendă și puncte penalizare, fără a mai achita taxele stipulate în actul normativ incident.

Previous Story

Grădinițele de stat non-stop, lași copilul luni și îl iei vineri, sunt prea puține și funcționează la capacitate maximă. ”Soția lucrează, eu sunt plecat mai mult afară. Da, nu are cu cine să rămână. E a doua fată, a treia fată care vine aici, totul e ok, frumos, profesorii foarte ok, ne place”

Next Story

Brașovul se pregătește de deschiderea unor hoteluri de renume mondial! Hyatt, Marriott, Ibis Styles şi DoubleTree by Hilton, Swissotel, Kempinski