Bătaie între două mame, după ce una dintre ele a împărțit bomboane mai multor copii. O mămică a ajuns la spital

Last Updated on februarie 7, 2024 Bătaie între două mame, după ce una dintre ele a împărțit bomboane mai multor copii. O mămică a ajuns la spital 1

Două femei s-au luat la bătaie în plină stradă, după ce una dintre ele a împărțit bomboane mai multor copii. Scandalul a pornit de la cei mici, care s-au certat pentru dulciuri, moment în care femeie care împărțea bomboanele l-a bruscat și l-a pălmuit pe unul dintre ei.

Incidentul a avut loc în Tecuci. Mama copilului agresat nu a stat pe gânduri. S-a dus direct la femeia care împărțea bomboane și a luat-o la bătaie. Răfuiala a avut loc chiar în mijlocul străzii, printre mașini. La scurt timp, un echipaj al poliției locale a intervenit și le-a oprit pe cele două, scrie Antena 3.

Femeia de 57de ani care împărțise bomboane a fost dusă de urgență la spital.

Polițiștii au intervenit și au imobilizat-o pe agresoare, stabilind că este vorba de o femeie, de 35 de ani, din Tecuci, care a fost condusă la sediul poliției, pentru cercetări.

De asemenea, a fost solicitată intervenția unui echipaj de ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale femeii agresate, de 57 de ani, din Tecuci, aceasta fiind transportată la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar cercetările vor fi continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc această faptă și luarea măsurilor legale care se impun” transmit polițiștii, conform tecuceni.ro.

Previous Story

Cine are câștig de cauză dintre milionarul brașovean Călin Donca și Dorian Popa? Avocat: „Dacă spui că ai investit 15 milioane și tu de fapt ai investit 100 de euro, sigur că da, e important și dă greutate cazului, în același timp îl înfunzi mai tare pe celălalt”

Next Story

Primar bogat: „Am dat pe mâncare 46 de lei. Îmi ajunge trei zile” Tu cât plătești?