Accident grav Brașov. Doi morți, o femeie în stare critică transportată cu elicopterul SMURD. „În ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, două dintre cele trei victime au fost declarate decedate”

Last Updated on februarie 8, 2024 Accident grav Brașov. Doi morți, o femeie în stare critică transportată cu elicopterul SMURD. „În ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, două dintre cele trei victime au fost declarate decedate” 1

Două persoane au murit în această dimineață în urma unui grav accident care a avut loc pe DN 13, din zona localității Bunești din județul Brașov. Personalul medical ajuns la fața locului a încercat resuscitarea persoanelor găsite în stare de inconștiență.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, două dintre cele trei victime au fost declarate decedate. Vorbim de două persoane de sex masculin în vârstă de 55 de ani, respectiv 60 de ani. Cea de a treia victimă, o persoană de sex feminin în vârstă de 55 de ani este în stare gravă și va fi transportată cu elicopterul la Spitalul Județean Brașov pentru pentru investigații medicale de specialitate”, au transmis reprezentanții ISU Brașov.

Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers. „La acest moment traficul rutier este blocat pe DN 13, în zona localității Bunești, ca urmare a unui accident de circulație ce a avut loc cu puțin timp în urmă. În accident au fost implicate 2 autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea 3 persoane au fost suferit leziuni corporale și, la acest momemt, beneficiază de sprijin medical.

La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic care efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.
Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă.

Traficul rutier va fi reluat de îndată ce se vor finaliza activitățile de cercetare și îndepărtare a vehiculelor avariate de pe carosabil”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent șef principal Daniel Zontea, citat de mytex.ro.

Au fost implicate două autoturisme. Din primele informații, în urma accidentului au rezultat 3 victime, încarcerate. La fata locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare, 3 echipaje SMURD si elicopterul SMURD. Toate cele 3 victime sunt inconștiente, dintre care una se află stop cardio respirator si i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situașii de Urgență Brașov, Ciprian Sfreja.

Accident pe DN 11 Brașov – Târgu Secuiesc. Șofer încarcerat

Accident grav Brașov. Doi morți, o femeie în stare critică transportată cu elicopterul SMURD. „În ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, două dintre cele trei victime au fost declarate decedate” 2

Un accident rutier a avut loc în miercuri seară pe DN 11 Brașov – Târgu Secuiesc, în județul Covasna.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat în jurul orelor 20.00 că traficul era oprit temporar pe DN 11 Brașov – Târgu Secuiesc, între localitățile Moacșa și Cernat, județul Covasna, în urma unei coliziuni dintre două autoturisme.

Cei doi conducători auto au fost răniți, fiind necesare manevre pentru descarcerarea unuia dintre aceștia, aflat în stare de conștiență.
Ar fi fost implicate un autoturism înmatriculat în județul Covasna și altul din județul Mureș, conform weradio.ro.

Previous Story

Brașov. Update. Sute de kg de piatră dintr-o stradă s-au prăbuşit peste o casă din Șchei. „Eram acasă, s-a auzit o bubuitură puternică urmată de un cutremur mai mic. S-a simţit unda de la căzătura bolovanilor”

Next Story

Vortex polar. Un turbion atmosferic va aduce din nou temperaturi negative, ninsori abundente și îngheț. Cum va fi vremea la Brașov