Zoo Brașov. Pinguini, lei de mare și foci, din 2024. „Focile şi leii de mare îi vom aduce de la mai multe grădini zoologice din Olanda, Franţa, Germania”

Last Updated on ianuarie 8, 2024 Din acest an, la Grădina Zoologică Brașov vor fi pinguini Humboldt, lei de mare şi foci, informează Bună Ziua Brașov. Proiectul la care conducerea instituţiei lucrează de mai mult timp este aproape finalizat.

Am adus specialişti pentru a vedea condiţiile în care vor fi ţinute animalele pe care le vom aduce şi în urma acestei prerecepţii au rezultat câteva remedieri, să le spunem, pe care constructorul a zis că le va pune în practică şi le va face în următoarea perioadă. Noi sperăm să începem negocierile de transport.

Zoo Brașov. Pinguini, lei de mare și foci, din 2024. „Focile şi leii de mare îi vom aduce de la mai multe grădini zoologice din Olanda, Franţa, Germania” 1

Focile şi leii de mare deja am discutat de ceva timp de unde îi vom aduce, de la mai multe grădini zoologice, din Olanda, Franţa, Germania. Aşteptăm să vedem ce spune coordonatorul de la pinguinii Humboldt; suntem în discuţii de ceva timp cu ei“, a declarat reprezentantul Grădinii Zoologice, conform Radio Brasov FM.

Intenţia este ca la Braşov să fie aduse 10 perechi de pinguini, 4 lei de mare şi două foci.

Peste 300.000 de vizitatori într-un an
Pe de altă parte, şi fără aceste vedete specifice zonei antarctice, Zoo Braşov, alături de planetariu şi autobuzul safari reprezintă puncte de atracţie pentru braşoveni şi turişti de toate vârstele.

Am reuşit anul trecut să depăşim numărul de vizitatori din anii anteriori, pentru Zoo, planetariu şi autobuz virtual. În 2022 au fost 289.000 şi în 2023 au fost cam 318.000”, a mai spus Alin Pânzaru.

Program de iarnă
În această perioadă, Zoo Braşov este deschisă conform programului de iarnă, între orele 09.00 şi 18.00. Luni este închis. Biletele pot fi achiziţionate şi de pe site-ul zoobrasov.ro.

Zoo Brașov.Dragi vizitatori,
️în perioada vacanței și a sărbătorilor de iarnă☃️, vă așteptăm zilnic (inclusiv în zilele de luni: 25 decembrie și 1 ianuarie), între orele 09:00-18:00”

Previous Story

(Foto) Accident Brașov. A zburat cu duba de pe șosea în canal

Next Story

Milionarul brașovean Călin Donca, un nou dosar penal? Doi părinţi, condamnaţi la închisoare pentru că au ales să-şi educe acasă toţi cei patru copii de vârstă şcolară