(Foto) Accident Brașov. A zburat cu duba de pe șosea în canal

Last Updated on ianuarie 8, 2024 Un accident de circulaţie a avut loc duminică, 7 ianuarie, în jurul orelor 14.30, pe DN1, în localitatea Predeal. Potrivit informaţiilor transmise de echipajul de poliţie din Predeal, în accident a fost implicată o autoutilitară, care a ieşit în afara părţii carosabile, ca urmare a pierderii controlului asupra direcţiei de mers de către conducătorul acesteia, scrie bzb.ro.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Stațiunii Predeal sunt prezenți la un accident de circulație, care a avut loc cu puțin timp în urmă, pe DN1, în localitatea Predeal.

(Foto) Accident Brașov. A zburat cu duba de pe șosea în canal 1

În accident este implicată o autoutilitară, care ar fi ieșit în afara părții părtii carosabile, ca urmare a pierderii controlului asupra direcției de mers de către conducătorul acesteia.
În urma accidentului 2 persoane, conștiente, beneficiază de sprijin medical.

(Foto) Accident Brașov. A zburat cu duba de pe șosea în canal 2

În cauză, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmănd a se efectua cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus și să adapteze viteza de deplasare la condițiile de drum”, a informat duminică IPJ Brașov, conform mytex.ro.

Previous Story

Brașov. Buletinele cu cip. Ce acte vei avea nevoie

Next Story

Zoo Brașov. Pinguini, lei de mare și foci, din 2024. „Focile şi leii de mare îi vom aduce de la mai multe grădini zoologice din Olanda, Franţa, Germania”