(Video) Șoferița Barbie de România. Georgeta se îmbracă în roz și conduce TIR-uri: „O femeie trebuie să fie femeie orice muncă face, trebuie să fie frumoasă oricând”

Last Updated on ianuarie 20, 2024 O tânără de 35 de ani, din județul Alba, s-a transformat în Barbie. Georgeta conduce camioane și TIR-uri de 12 ani și a devenit virală, după ce a ales să-și amenajeze cabina TIR-ului în culoarea ei preferată – roz. Două pisici, Norocel și Pisy, îi sunt alături în cursele pe care le face.

Pe Norocel l-a salvat de la moarte. I-a ieșit în cale chiar în timp ce conducea, era rănit și înfometat și a decis să îl păstreze, scrie antena3.ro.

(Video) Șoferița Barbie de România. Georgeta se îmbracă în roz și conduce TIR-uri: „O femeie trebuie să fie femeie orice muncă face, trebuie să fie frumoasă oricând” 1

Ca să se simtă cât mai confortabil atunci când bate țara în lung și-n lat, și-a amenajat cabina TIR-ului în nuanța ei preferată: roz: ”Când am început șoferia, m-am tuns scurt, mi-am luat haine de la bărbați, m-am îmbrăcat ca un bărbat, iar când m-am dus la încărcat, m-a strigat un băiat «Hai, colegule!».

Atunci mi-am schimbat stilul. O femeie trebuie să fie femeie orice muncă face, trebuie să fie frumoasă oricând”, a declarat Georgeta pentru gandul.ro.

Originară din Crăciunelu de Jos, județul Alba, Georgeta și-a descoperit adevărata vocație după ce a încercat mai multe profesii, dar niciuna nu s-a lipit de ea.

”Am făcut Facultatea de Management, am terminat-o, dar după aceea nu mi-a mai plăcut. Am făcut și cursuri de hair stylist și make-up artist și nici asta nu mi-a plăcut. Ca să mă întrețin și să pot face școala, m-am angajat la tot felul de magazine. Când mi-am luat carnetul de profesionist, direct pe TIR m-am dus”, a povestit Georgeta.

(Video) Șoferița Barbie de România. Georgeta se îmbracă în roz și conduce TIR-uri: „O femeie trebuie să fie femeie orice muncă face, trebuie să fie frumoasă oricând” 2

Ea spune că unul dintre motivele pentru care s-a oprit la această profesie a fost și acela de a-l face mândru pe tatăl ei, care s-a stins din viață când ea era mică.

Georgeta nu s-a lăsat influențată de părerile celor care nu credeau că va reuși să conducă un TIR.

”Când m-am dus la avizul psihologic, mi-a zis doamna de acolo că nu o să fiu în stare să fac profesia asta. Când am început șoferia, prietenii și apropiații mi-au spus că nu este de mine, că ai să vezi că viața nu este așa roz. Atunci mi-am zis «Lasă că vă dovedesc că mi-o fac și roz, și ușoară»”, a explicat Georgeta.

@georgeta.pisy.norocel😻😻👩‍🎤🚛💜eu+pisy+norocel😻😻👩‍🎤💜incepem munca♬ sunet original – Georgeta,Pisy&Norocel

Pe parcursul traseelor pe care le-a făcut prin toată țara, șoferița de TIR a avut și peripeții.

”Eu mă duc la ferme, prin noroaie, prin zăpezi. O dată m-am dus să descarc în câmp și am rămas împotmolită. Eram singură, dar am avut noroc că a venit întâmplător un bărbat cu un tractor și m-a scos”, a povestit Georgeta.

Atunci când este la muncă, șoferița are doi companioni de nădejde, pisoiul Norocel și pisicuța Pisy, pe care îi iubește ca pe ochii din cap. Pe Norocel l-a salvat de la moarte. I-a ieșit în cale chiar în timp ce conducea, era rănit și înfometat și a decis să îl păstreze.

@georgeta.pisy.norocel😻😻👩‍🎤🚛eu+pisy+norocel😻😻👩‍🎤🚛💜iesim sa ne plimbam♬ sunet original – Georgeta,Pisy&Norocel

Deși a lucrat în Spania nouă ani, tot ca șoferiță de TIR, Georgeta se simte cel mai bine acasă.

Previous Story

(Video) Brașoveanul Lino Golden i-a compus o melodie lui Gigi Becali: „L-am dat ca un exemplu pozitiv”

Next Story

(Foto) Șeful Protecției Consumatorilor, atac la magazinele Mega Image: „Este deja prea mult! Unor magazine le vom stinge lumina”