(Video) Brașoveanul Lino Golden i-a compus o melodie lui Gigi Becali: „L-am dat ca un exemplu pozitiv”

Last Updated on ianuarie 20, 2024 Trapperul brașovean Lino Golden i-a compus o melodie lui Becali, el fiind sigur că aceasta va fi cântată – și de Gigi Becali – la petrecerea de titlu a celor de la FCSB, scrie mytex.ro.

Eu cred că îi place, e un omagiu până la urmă. Adică, l-am dat ca un exemplu pozitiv şi aşa mi se pare că a ajuns la el. Din câte am înţeles, că avem nişte prieteni comuni cu copiii dânsului, i-au arătat-o”, a declarat Lino Golden pentru AntenaSport.

(Video) Brașoveanul Lino Golden i-a compus o melodie lui Gigi Becali: „L-am dat ca un exemplu pozitiv” 1

Lino Golden este gata să cânte şi la petrecerea de titlu pentru FCSB.

„(Dacă ar câştiga FCSB campionatul, ce melodie i-ai dedica?) Asta! Gigi Becali să şi-o caute şi el şi să o pună ringtone la telefon! Domnul Gigi, dacă mă vedeţi, daţi un apel la băiatul!„, a declarat Lino.

Lino Golden şi logodnica Delia s-au pregătit şi la sala de fitness pentru aventura de la Power Couple, super show-ul care începe din 5 februarie la Antena 1.

Previous Story

(Foto) Accident grav Braşov: O persoană a murit, o alta se află în stop cardio-respirator şi alte 5 au fost rănite pe DN 1S

Next Story

(Video) Șoferița Barbie de România. Georgeta se îmbracă în roz și conduce TIR-uri: „O femeie trebuie să fie femeie orice muncă face, trebuie să fie frumoasă oricând”