(Video) Se lucrează intens la Centura Făgărașului. „Varianta ocolitoare a municipiului Făgăraș nu mai este doar o simplă promisiune. Devine realitate!’’

Last Updated on ianuarie 17, 2024 Din noiembrie anul trecut au început lucrările la centură ocolitoare a municipiului Făgăraș iar lucrurile încep să prindă deja contur.
Potrivit edilului Gheorghe Sucaciu, firma Strabag execută lucrări de excavare și de transport a materialului rezultat.

,,Am efectuat o vizită pe șantierul variantei de ocolire a Municipiului Făgăraș, unde lucrările au început la finalul anului 2023. Am fost plăcut surprins să constat că există activitate, chiar și în această perioadă de iarnă.

(Video) Se lucrează intens la Centura Făgărașului. „Varianta ocolitoare a municipiului Făgăraș nu mai este doar o simplă promisiune. Devine realitate!’’ 1

Constructorul, firma Strabag, execută lucrări de excavare și de transport a materialului rezultat. Varianta ocolitoare a municipiului Făgăraș nu mai este doar o simplă promisiune. Devine realitate!’’, declară primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu, potrivit Salut Fagaras.

Reamintim că în data de 29 iunie 2023 a fost semnat contractul pentru serviciile de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru varianta de ocolire, iar la finalul lunii noiembrie 2023, primarul Gheorghe Sucaciu a emis și ordinul de începere alucrărilor.

Varianta de ocolire a Făgărașului se desprinde din DN 1 la km 232+324 și se închide în DN 1 la km 236+820. Lungimea variantei de ocolire este de 5,9 km. Legătura rutieră cu DN 1 este asigurată prin realizarea a două intersecții giratorii. Centura este construită pe partea de nord, pe locul unui drum tehnologic.

Turcii de la Makyol au început forajele pe autostrada Sibiu – Făgăraș

În jurul localității Boița au început forajele necesare proiectării și execuției autostrăzii ce va face legătura între municipiul Sibiu și Făgăraș, anunță Economedia.

Pe acest obiectiv au fost semnate contractele de proiectare și execuție pentru toate cele patru loturi cu constructorul turc Makyol.

Au început forajele geotehnice pentru lotul 1. În jurul localității Boița erau prezente două utilaje de la Tehnofor”, a scris utilizatorul Marius Firtonea pe forumul PeUndeMerg.ro al Asociației Pro Infrastructură.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Păcăleala cu programul prelungit a ținut doar câteva zile. Companiile aeriene vor un aeroport operaționalizat 18 ore! „Deja avem cereri  că ar trebui operaționalizat aeroportul în intervalul 06.00 – 24.00, respectiv 18h”

Next Story

Video Brașov. Hochei pe lacul Noua. Chiar dacă gheața e un pic crăpată pe marginea lacului