Surse. Aeroportul Brașov. Fly Lili negociază destinații spre München, Nürnberg, Stuttgart, Budapesta, Viena și câte 2 destinații din Spania și Anglia

Last Updated on ianuarie 26, 2024 Compania Fly Lili negociază cu Aeroportul Brașov mai multe destinații. Conform surselor BizBrașov, cei de la Fly Lili intenționează să aducă un avion la Brașov, care să zboare spre Budapesta, Viena, München, Nürnberg, Stuttgart și câte 2 destinatii din Spania și Anglia.

Singura condiție este ca programul de zbor la Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav să crească de la 12 la minim 16 ore, pentru ca avionul să poată face 3 curse în fiecare zi. Rămâne ca ROMATSA să poată/vrea să aprobe extinderea programului de zbor de la 12 la 16 ore, în baza unui program de zbor solicitat de Fly Lili și Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav.

Surse. Aeroportul Brașov. Fly Lili negociază destinații spre München, Nürnberg, Stuttgart, Budapesta, Viena și câte 2 destinații din Spania și Anglia 1

Reamintim, cei de la Fly Lili ar fi trebuit să înceapă zborurile de la Brașov în luna decembrie 2023, conform negocierilor avute la mijlocul anului trecut. Dar, din cauza programului redus de funcționare de la Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav, au amânat începerea zborurilor până când este suficient timp de zbor ( minim 16 ore, ideal 18 ore).

Anunțul oficial al începerii acestei colaborări ar urma să fie făcut la mijlocul lunii februarie, iar dacă totul merge conform planurilor, primul zbor de la Brașov al celor de la Fly Lili ar urma să fie la mijlocul sau sfârșitul lunii mai. La acest moment, compania românească fondată în 2021 are în dotare 3 aeronave Airbus A320-200 care, începând cu 2023 au făcut doar zboruri charter spre Turcia, Egipt și Tunisia.

O firmă din Bucureşti va păzi Aeroportul Internaţional Braşov. Pentru 2 ani, aproape 3 milioane de lei

O firmă din Bucureşti, Sgpi Security Force, va asigura paza Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav în următorii doi ani. Contractul de servicii, în valoare de 2.986.987 de lei, a fost semnat în 12 ianuarie de Regia Autonomă Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav, care a avut de ales între două oferte.

Anunţul de atribuire a fost publicat pe platforma electronică de achiziţii publice în 25 ianuarie, iar conform datelor disponibile pe acest site, firma care se va ocupa de paza aeroportului a depus o ofertă mai mică decât cea estimată, respectiv 3.087.292 lei.
Pe de altă parte, potrivit datelor disponibile pe platforma risco.ro, firma bucureşteană s-a „ridicat” din punct de vedere al profitului abia în anul 2022. De exemplu, în anul 2019, compania a avut un profit net de 10.464 de lei, în anul 2020 – 347.288 lei, iar în anul 2021 – 291.000 lei. În anul 2022, profitul net raportat de companie a fost de 5.039.911 lei, scrie bzb.ro.

Previous Story

Măsura luată de un liceu: ai întârziat la prima oră, rămâni la poartă până la pauză . 20 de elevi nu au fost lăsați să intre în şcoală după ora 08:00

Next Story

A luat o pâine, iar vânzătoarea l-a taxat cu 113 lei. Apoi l-a mai păcălit o dată. „113 lei o pâine la Lidl parcă e cam mult”