Poiana Brașov. S-a deschis și pârtia Subteleferic, de „Miercurea Brașovenilor”.  „Cei care coboară pe Sulinar pot continua pe Subteleferic, pentru a ajunge la gondolă”

Last Updated on ianuarie 17, 2024 Autoritățile anunță că de astăzi se poate schia și pe pârtia Subteleferic. Astfel, se poate schia până în Poiana Brașov, la telegondolă, pe Drumul Roșu, cu ieșire pe Subteleferic sau pe pârtia 3D și apoi Drumul Albastru, iar schiorii experimentați vor putea coborî pe pârtia Sulinar, fiind amenajate atât Zidul mare, cât și varianta. Ieșirea de pe această pârtie se va putea face fie pe Subteleferic, spre telegondolă, fie spre cabina Capra Neagră, pe varianta spre pârtia Bradul, scrie Radio Brasov FM.

De astăzi, schiorii experimentați au la dispoziție o nouă legătură cu stația inferioară a telegondolei, după ce am reușit să amenajăm un nou tronson din pârtia Subteleferic. Astfel, cei care coboară pe Sulinar pot continua pe Subteleferic, pentru a ajunge la gondolă, sau pot alege varianta spre Bradul, dacă vor să urce cu telecabina.

Poiana Brașov. S-a deschis și pârtia Subteleferic, de „Miercurea Brașovenilor”.  „Cei care coboară pe Sulinar pot continua pe Subteleferic, pentru a ajunge la gondolă” 1

În măsura în care temperaturile ne vor permite, vom continua lucrările de amenajare a pârtiilor Ruia și Lupului inferior, astfel încât iubitorii sporturilor de iarnă să se poată bucura de tot domeniul schiabil din masivul Postăvarul”, a precizat primarul Allen Coliban, citat de mytex.ro.

Se schiază pe pârtiile Drumul Roșu (integral), Sulinar (integral), Lupului (partea superioară), Subteleferic, de la ieșirea din canal, Kanzel și Doamnei. Vor fi deschise și pârtiile pentru începători, Bradul și Stadion.

Starea pârtiilor este bună, mai ales că în ultimele două zile s-au înregistrat temperaturi negative, care au permis funcționarea non-stop a instalațiilor de producere a zăpezii artificiale.

Stratul de zăpadă bătută pe pârtie măsoară 25 de cm în partea inferioară a masivului și ajunge până la 40 de cm pe pârtiile din zona superioară, anunță Biz Brasov.

Vă reamintim că, din acest sezon, în fiecare zi de miercuri brașovenii plătesc 50% din valoarea cartelelor de schi valabile în acea zi, respectiv ski-pass-urile de o zi, cele valabile 4 ore, precum și cele cu valabilitate de la orele 11.00, 13.00 și 14.00.

Previous Story

Brașov. Ceri „viză de centru” dacă te duci cu mașina la nuntă, botez, înmormântare în Centrul Istoric

Next Story

Brașov. Gata cu confuzia cu linia 4. O nouă repartizare a peroanelor pentru autobuzele din Livada Poștei