O șoferiță a sunat la 112 pe motiv că un polițist amenință că îi reține permisul. Poliția: „2.490 de lei amendă și permisul suspendat 30 de zile”

Last Updated on ianuarie 18, 2024 O șoferiță de 33 de ani și-a parcat mașina ilegal pe stradă apoi a sunat la 112 să reclame că polițiștii vor să-i rețină permisul.

Întâmplarea a avut loc pe o stradă din Arad. Un echipaj de poliție care trecerea prin zonă a sesizat „parcarea” conducătoarei auto, atrăgându-i atenția că trebuie să se pună în mișcare. Șoferița ar fi refuzat acest lucru și a mai refuzat, de asemenea, să prezinte polițiștilor actele de identitate. Martorii spun că femeia a apelat numărul de urgență 112 unde a reclamat faptul că un polițist a amenințat-o că îi va reține permisul.

O șoferiță a sunat la 112 pe motiv că un polițist amenință că îi reține permisul. Poliția: „2.490 de lei amendă și permisul suspendat 30 de zile” 1

Pentru că solicitarea de la 112 a ajuns și în stațiile altor echipaje de poliție care se aflau în zonă, acestea s-au îndreptat spre Bulevardul General Dragalina, bănuim – mai în glumă, mai în serios – pentru că nu le-a venit să creadă ce a reclamat șoferița.

Astfel, la fața locului s-au adunat trei mașini de poliție – potrivit martorilor – și o grămadă de oameni, aceștia din urmă privind spectacolul din stradă. Pentru că șoferița nu a respectat indicațiile polițiștilor – cele în care i se cerea să se pună în mișcare – și pentru că a refuzat să se legitimeze, femeia a fost amendată cu 2.490 de lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile, scrie specialarad.ro.

Despre incident, IPJ Arad a precizat următoarele: „În ziua de 17 ianuarie, în jurul orei 15:00, o femeie de 33 de ani, din Arad, a fost sancționată de polițiștii Biroului Rutier pentru nerespectarea indicațiilor polițiștilor și refuz de legitimare.

Femeia ar fi parcat pe trecerea pentru pietoni din fața unei unități școlare din municipiu, și ar fi refuzat să se pună în mișcare, la solicitarea echipajului de poliție care se deplasa pe Bulevardul General Dragalina. Totodată, femeia ar fi refuzat – în repetate rânduri – să prezinte polițiștilor documentele de identitate.

Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă în valoare de 2.490 de lei pentru nerespectarea indicațiilor polițiștilor și refuz de legitimare, precum și cu suspendarea dreptului de a conduce pentru 30 de zile”.

O șoferiță a fost rănită după ce a sărit din mașina aflată în mers care a luat foc pe un drum din Satu Mare

Incidentul a avut loc, miercuri, 17 ianuarie, pe Drumul Național 19 F, în afara localității Odoreu, județul Satu Mare, după ce mașina la volanul căreia se afla o șoferiță în vârstă de 52 de ani a luat foc, informează PortalSM.

Panicată, șoferița s-a aruncat din mașină, suferind arsuri și răni. Femeia a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare pentru îngrijiri suplimentare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că habitaclul unui autoturism, la volanul căruia s-ar fi aflat o femeie de 52 de ani, ar fi luat foc, iar aceasta s-ar fi aruncat, din mers, din autoturism. Din producerea evenimentului a rezultat rănirea femeii”, a transmis IPJ Satu Mare.

Previous Story

Consilier Județean: „Aeroportul Brașov încă nu are program de dirijare a zborurilor de 16 ore, cum s-a promis”

Next Story

Brașov. Individul care a abandonat 9 cățeluși la un magazin a fost prins de polițiști. Poate primi o  amendă de până la 12.000 de lei