(Foto/Video) Primarul Brașovului, mulțumiri pentru șoferii RATBV, salubriștii, polițiștii locali, SMURD, Ambulanța, personalul din sistemul de sănătate. „Sunt cei care contribuie, tăcut și discret, la sărbătoarea comunității, care merită respectul nostru”

Last Updated on ianuarie 3, 2024 Primarul Allen Coliban le-a mulțumit celor care au avut grijă de buna desfășurare a Revelionului din Piața Sfatului. Șoferii RATBV, salubriștii, polițiștii locali, dar și angajații altor instituții – Poliția Română, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Jandarmeria, SMURD, Ambulanța, personalul din sistemul de sănătate.

Brașovul a petrecut la intrarea în 2024, zeci de mii de oameni bucurandu-se de programul special pregătit pentru Revelion de Centrul Cultural Apollonia și de colegii din Primăria Brașov.

(Foto/Video) Primarul Brașovului, mulțumiri pentru șoferii RATBV, salubriștii, polițiștii locali, SMURD, Ambulanța, personalul din sistemul de sănătate. „Sunt cei care contribuie, tăcut și discret, la sărbătoarea comunității, care merită respectul nostru” 1

În spatele celor aflați în organizare, contribuind direct la succesul evenimentului, au fost sute de oameni care nu au petrecut, ci au fost la datorie, pentru ca noi toți să ne petrecem fără nicio grijă – șoferii RATBV, salubriștii, polițiștii locali, dar și angajații altor instituții cu rol activ în evenimentele de ieri – Poliția Română, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Jandarmeria, SMURD, Ambulanța, personalul din sistemul de sănătate.

(Foto/Video) Primarul Brașovului, mulțumiri pentru șoferii RATBV, salubriștii, polițiștii locali, SMURD, Ambulanța, personalul din sistemul de sănătate. „Sunt cei care contribuie, tăcut și discret, la sărbătoarea comunității, care merită respectul nostru” 2

Sunt cei care contribuie, tăcut și discret, la sărbătoarea comunității, care merită respectul nostru și o mențiune specială: “Un An Nou Fericit și lipsit de incidente!”, a scris primarul Allen Coliban pe Facebook.

(Foto/Video) Primarul Brașovului, mulțumiri pentru șoferii RATBV, salubriștii, polițiștii locali, SMURD, Ambulanța, personalul din sistemul de sănătate. „Sunt cei care contribuie, tăcut și discret, la sărbătoarea comunității, care merită respectul nostru” 3

Comentariile brașovenilor: Felicitari pentru toata organizarea! Ne-am simtit foarte bine in Brasov si de Revelionul din Piata Sfatului! / La Multi Ani tuturor brașovenilor minunați care au grija de întreținerea frumuseților orașului si de sănătatea si securitatea cetățenilor! Vă iubim!/ Exact ca in marile orașe europene. Felicitări pentru abordare, orasul Brasov este un exemplu!

Previous Story

Brașov. Loredana: „Nu credeam sa cobor vreodată de pe munte pe targa Salvamont. Nu am cuvinte sa laud profesionalismul si da, umanitatea celor de la Salvamont Rasnov. SMURD-ul, si ei impecabili. Iar Spitalul Județean Brașov… o totală surpriză. De la brancardieri pana la medic, toată lumea cat se poate de prompta, amabila, politicoasa”

Next Story

Brașov. RATBV râde de călători. Două peroane alăturate pentru linia 4, în Livada Poștei. „Nu ai cum să știi dacă merge în Șchei sau merge la gară”