Foto Brașov. Grav accident în zona Hotelului Maridor. 4 victime încarcerate

Last Updated on ianuarie 4, 2024 Un grav accident a avut loc în această dimineaţă pe DN 73, în localitatea Tohanul Nou – zona Hotel Maridor, la întrare în Bran. În accident au fost implicate două autoturisme. Din primele informații în urma accidentului au rezultat patru victime, încarcerate, scrie mytex.ro.

La fata locului se deplasează elicopterul SMURD, 3 echipaje SMURD, o ambulanta SAJ, o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă. Misiunea este în dinamică.”, a transmis ISU Braşov.

Foto Brașov. Grav accident în zona Hotelului Maridor. 4 victime încarcerate 1

(Sursa foto: Facebook / Info Trafic Jud. Braşov via brasov.net)

La acest moment traficul rutier este blocat pe DN 73, în apropierea localității Bran, ca urmare a unui accident de circulație, ce a avut loc cu puțin timp în urmă.

Foto Brașov. Grav accident în zona Hotelului Maridor. 4 victime încarcerate 2 Foto Brașov. Grav accident în zona Hotelului Maridor. 4 victime încarcerate 3

În accident sunt implicate două autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea 4 persoane, aflate într-un autoturism, beneficiază de sprijin medical.

La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic și se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Din cauza poziției vehiculelor de pe carosabil, circulația rutieră este blocată, aceasta urmând a fi redată, în integralitate, după finalizarea activităților de cercetare și îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil.

Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să respecte indicațiile polițiștilor și să adapteze viteza de deplasare la condițiile meteo rutiere.”, a transmis IPJ Braşov, conform brasov.net.

Accident pe Calea București din Brașov!

Un accident de circulație s-a produs, miercuri seară, în municipiul Brașov. Incidentul a avut loc pe Calea București, la intersecția cu străzile Zorilor și Uranus, scrie Radio Brașov FM.
În accident au fost implicate o ambulanță SMURD și un autoturism. Autospeciala de intervenție a fost avariată, cu roata dreaptă din față ruptă. Este blocată banda a treia de circulație, pe sensul de mers spre cartierul Noua.

La prima vedere se pare că nu există victime. Polițiștii au ajuns și ei la fața locului pentru a cerceta felul în care s-a produs evenimentul rutier.

Previous Story

Brașov. RATBV râde de călători. Două peroane alăturate pentru linia 4, în Livada Poștei. „Nu ai cum să știi dacă merge în Șchei sau merge la gară”

Next Story

Foto Brașov.  Un băiat de 19 ani a murit, iar celelalte trei victime încarcerate sunt în stare gravă. Accident grav în zona hotelului Maridor