Brașoveanca Iuliana Pepene, despre Dani Oțil: „Este un om fain, cum spunem noi în Ardeal. Însă adevăratul mentor mi-a fost Alessandra Stoicescu, o comoară de femeie, absolut minunată”

Last Updated on ianuarie 21, 2024 Brașoveanca Iuliana Pepene a urmat cursurile Intact Media Academy, în paralel cu Facultatea de Jurnalism. La Intact Media a avut oportunitatea să cunoască o mulțime de profesioniști. Dani Oțil i-a fost profesor și spune despre el că este un om „fain”. Însă, altcineva a inspirat-o.

La Intact Media Academy trainer mi-a fost Dani Oțil. Școala pe care am făcut-o concomitent cu ultimul an de masterat. Dani este un om fain, cum spunem noi în Ardeal.

Iuliana Pepene

Un trainer care mi-a dezvăluit secretele divertismentului, însă adevăratul mentor mi-a fost Alessandra Stoicescu, o comoară de femeie, absolut minunată, care m-a făcut să iubesc această meserie și m-a încurajat încă de pe băncile școlii de televiziune.

Țin minte că o urmăream cu interes, îi studiam gesturile, îi ascultam timbrul vocii, încercam să îi urmăresc frazarea și mă gândeam dacă o să ajung și eu așa, ca ea. Am o admirație deosebită pentru Alessandra Stoicescu, acest prezentator, acest OM.”, a declarat Iuliana Pepene pentru Fanatik.

Iuliana Pepene: „Îmi doream ca oamenii să vadă ce pot”

Prezentatoarea TV a povestit și cum a ajuns să lucreze la Antena 1, în urmă cu 9 ani. Fosta concurentă de la America Express consideră că a fost trenul potrivit pentru ea, iar în acel moment a început aventura vieții ei, cu un amalgam de sentimente.

Cred că dorința de a face partea serioasă a televiziunii a venit când îmi doream ca oamenii să vadă ce pot, nu ceea ce arăt. Când ești tânăr, poate ca oamenii nu îți oferă credibilitate, încredere imediată, iar eu, în ciuda aparențelor, nu am fost preocupată de cum arăt, ci de ce arăt.

Și încet, dar sigur, am căpătat încredere în mine, ulterior și de la cei din jurul meu. Antena 1 mi-a deschis o ușă, iar eu am simțit că este trenul potrivit. Și am plecat în această aventură inițiatică în redacția Observator acum nouă ani. A fost un parcurs presărat cu emoții, bucurii, adrenalină, ingredientele perfecte pentru felul in care îmi place să trăiesc.”, a mai spus Iuliana Pepene, potrivit Can Can.

Iuliana Pepene rupe tăcerea după participarea la America Express 2023. „Pentru mine este îngrozitor”

Iuliana Pepene, prezentatoarea știrilor matinale de la Antena 1, și Sonia Simionov, au făcut echipă la America Express 2023, cele două având parte de o experiență inedită. Într-un interviu acordat recent, Iuliana Pepene a vorbit despre întoarcerea la rutina pe care o avea înainte de emisiune, oferind detalii inedite despre cariera sa.

Înainte de a participa la America Express, Iuliana s-a consultat cu șefii ei. „Bineînțeles că au fost discuții despre plecarea mea! Am cerut acordul, am întrebat dacă am voie să plec. Șefii mei au fost foarte deschiși, ceea ce pe mine m-a bucurat foarte tare. Îmi doream foarte mult o escapadă, să ies din rutina știrilor și a trezitului la 3 dimineața.

Am zis că vreau o nebunie, să mi se întâmple ceva, să fie apăsat un buton de reset! Când am ajuns acolo și sufeream în anumite situații, mă gândeam: «Cât de bine era în platou, cât de liniștită eram! Îmbrăcată frumos și curată!».

Nu mă spălam pe cap 4-5 zile, ceea ce pentru mine este îngrozitor! Ieși cumva din zona de confort. Nu ești curat, impecabil, îmbrăcat cum vrei!”, a declarat Iuliana Pepene pentru Ego.

Iuliana Pepene abia aștepta să revină la rutina ei din cadrul știrilor, după ce a participat la America Express.

Abia așteptam! (n.r. – să revină la rutina ei) Sunt un om cameleonic! Unde mă pui, mă integrez! Dacă îmi spui ce am de făcut, fac cu brio! Nu mi-e frică de schimbări bruște, sub nicio formă! Aștept mereu provocări, să se întâmple lucruri! Când îți dorești, se întâmplă, cel puțin mie mi se întâmplă mereu ceva neașteptat!

Mă bucur de fiecare experiență, fie că este bună, fie că nu! Deocamdată rămânem la știri, îmi place foarte mult ceea ce fac! Multă lume mă întreabă cum rezist cu acest program, pentru că încerc să am și viață profesională, dar și socială! E dificil! Evenimentele la care ne întâlnim noi au loc seara, eu mă trezesc la ora 3 dimineața!

Uneori sunt un mic zombi și încerc să par umană, fiind foarte obosită! Cumva, le împac pe toate, dar este o provocare! Viața mea este un haos organizat, dar a început să îmi placă! Liniștea mă deprimă, îmi place haosul!”, a mai spus Iuliana despre cariera ei, conform Libertatea.

Previous Story

Video Brașov. Bătrân căzut în zăpada dintre blocurile de lângă Piața Astra, ajutat de jandarmi să ajungă acasă

Next Story

(Video) Doi ardeleni, cu slănină și ceapă pe o plajă din Dubai: “Măcar așa mai știe lumea de România”