(Video) Doi ardeleni, cu slănină și ceapă pe o plajă din Dubai: “Măcar așa mai știe lumea de România”

Last Updated on ianuarie 21, 2024 Doi români au mâncat tradițional pe o plajă din Dubai: slănină cu ceapă, stropită din belșug cu pălincă. Ceea ce ar fi putut fi un prânz obișnuit s-a transformat într-un adevărat “spectacol culinar” sub soarele strălucitor al Emiratelor Arabe.

Astfel, au adus o notă autentică de gastronomie românească în inima Dubaiului și au stârnit curiozitatea și amuzamentul internauților din întreaga lume.

(Video) Doi ardeleni, cu slănină și ceapă pe o plajă din Dubai: "Măcar așa mai știe lumea de România" 1

 

Videoclipul a adunat mii de reacții și comentarii, iar cei mulți s-au amuzat și l-au felicitat că “măcar așa mai știe lumea de România”. Într-un mesaj adresat fanilor, protagonistul a mulțumit pentru susținere și a sfidat criticii cu umor: “Vă salut cu respect pe toți cei de acord și vă mulțumesc pentru gândurile bune, iar răutăcioșii să rabde de foame “

„Of, ce-mi plac asemenea oameni”, ”Cel mai bun meniu, sănătate curată”, ”Dacă toți ar fi ca voi, România ar fi mai apreciată”, sunt doar câteva dintre reacțiile din online, transmite dcnews.ro.

@florincilica Ardeleanu’ în Dubai cu cârnațu’ la purtător🤩 #Ardeal #Dubai #pentrutine #florincilica #foryou #funny #food #traditional ♬ sunet original – Florin Cilica

Cât te costă o vacanță de o săptâmână în Dubai

Zborurile economice din Europa către Dubai pot costa între 300-600 EUR de persoană, în funcție de orașul de plecare și de perioada anului.

Hosteluri sau hoteluri de 2-3 stele pot costa între 40-100 EUR pe noapte. Deci, pentru o săptămână, bugetul pentru cazare ar fi între 280-700 EUR.

Mâncarea în restaurante economice sau stradale poate costa între 10-20 EUR pe zi, deci aproximativ 70-140 EUR pentru o săptămână, scrie click.ro.

Transportul public și activitățile mai accesibile pot aduce costuri suplimentare de aproximativ 100-200 EUR.

Bugetul total pentru o opțiune economică ar putea varia între 750-1640 EUR.

Vacanța de lux costă, însă 4750-12400 EUR. Zboruri business sau first-class pot costa între 2000-4000 EUR de persoană. Hoteluri de 5 stele sau resorturi de lux pot costa între 200-1000 EUR pe noapte, adică 1400-7000 EUR pentru o săptămână.

Paradisul din Dubai

„Dubai”, a spus cineva, moment în care membrul anonim și-a luat inima în dinți și a cerut detalii: „Știe cineva o cazare decentă în Dubai? Studio/apartament chiar și un hotel decent mă interesează condiții decente la preț decent pentru ca vreau sa fac ceva nou în fiecare zi.”

Anul trecut am stat la Royal Regency Suites Marina la un etaj superior (17 dacă îmi aduc bine aminte), totul a fost peste așteptări, confort și servicii de nota 10 la 150 euro/ noapte la trei persoane”, a scris cineva, conform Adevarul.

E un cartier arăbesc acolo, nu mai știu cum se numește, găsești cazări cu 150-200 lei pe noapte. La MarianAdventures am văzut că se duce acolo”, a spus altul. „Am rezervat anul trecut pe Airbnb, la Elite Rezidence Zingo suites Marina Dubai, 300 lei pe noapte. Am stat la etajul 73, cu vedere la zgârie nori, la yahturi, iar din bucătaria comună se vedea toată Palm Jumeirag. A fost superb. O cameră într-un apartament foarte mare”, a spus altcineva.

Nici mâncarea nu ar fi o problemă, susțin alți internauți. Există restaurante cu prețuri mai mult decât rezonabile, mai mici ca în România, la fel cum desigur există unele de lux.

Acum, depinde cât de mult vrei sa economisești. Dacă în cazări nu e diferența foarte mare – 100 lei, la mâncare poți mânca foarte ieftin, de câteva ori mai redus față de locurile cu fițe”, a scris un internaut. „Așa este. Se poate mânca și ieftin. Pentru Dubai Marina, prețul nu e mare. Dar depinde ce înseamnă ieftin pentru fiecare”, a confirmat o doamnă.

Previous Story

Brașoveanca Iuliana Pepene, despre Dani Oțil: „Este un om fain, cum spunem noi în Ardeal. Însă adevăratul mentor mi-a fost Alessandra Stoicescu, o comoară de femeie, absolut minunată”

Next Story

Foto Brașov. Un bărbat în scaun cu rotile a ieșit, cu lopata, să dea zăpada de pe trotuar. „O astfel de imagine ne lasă fără cuvinte”